GÅ TILLBAKA

Susanne Croner tar sig an Västerås – vi vet allt om premiären inför Vinylcaféet!

5 år sedan
Susanne Croner tar sig an Västerås – vi vet allt om premiären inför Vinylcaféet!

Susanne Croner har många års erfarenhet från arbete inom restaurang- och cafébranschen. Idag driver hon Hallstaparken och har även drivit folkkära Borgåsunds Hamncafé i över ett decennium. Susanne är nu aktuell med premiäröppningen av Vinylcaféet som kommer att finnas beläget i Saluhallen Slakteriet. I denna exklusiva intervju berättar hon mer för Guestro om det unika konceptet bakom Vinylcaféet i Västerås!

Vinylcaféets unika koncept

– Jag har sjungit sedan jag var liten och musiken är superviktig för mig och även film. Jag är också körledare i Cronkören och skriver även egen musik. Att få uttrycka sig i musiken är underbart! Men sen så älskar jag också att laga mat, helst husmanskost, goda röror och sallader. Därför faller det sig väldigt naturligt för mig att förena dessa två under ett och samma tak, förklarar Susanne.

Vinylcaféet Västerås
Vinylcaféet – där kärleken till musik och mat möts!

– Menyn tar sin inspiration från kända låtar inom just film och musik. Inredningen kommer till stor del att vara inspirerad av vinyler och andra härliga saker, något som jag ser fram emot att gästerna ska få uppleva!

Menyn inspirerad av Borgåsunds Hamncafé

– Jag har drivit Borgåsunds Hamncafe i många år och vi kommer att köra en del från den menyn. Några personliga favoriter är bland annat våra räksmörgåsar, skagenröran, chokladpraliner och nachotallriken! Eftersom jag är från Hallstahammar kommer Thore Skogmantårtan självklart att finnas med på menyn. Men vi kommer även att ha med en hel del nyheter också! Det blir en bra mix mellan uppskattade klassiker från Borgåsund och lite annat nytt, berättar Susanne.

Mini-scen och musikquiz – tävla och fika med ditt sällskap!

På plats i caféet ska en mini-scen placeras som kommer att finnas till gästernas förfogande. Tanken är att man ska kunna boka scenen med sitt sällskap samtidigt som fika eller annat gott avnjuts.

– Jag kommer även att köra musicquiz vissa kvällar. Det blir korsord, röda tråden, gissa artisten, ja en hel del kul! Vill man spela hos oss kan man ringa och så fixar vi en dag som passar, tipsar Susanne.

Spännande öppningserbjudande – missa inte det!

I början på maj 2019 öppnar Vinylcaféet och ett spännande öppningserbjudande väntar gästerna! Kom in och smaka klassisk räksmörgås tillsammans med kaffe/läsk för 89 kronor (ordinarie pris 150 kronor). Utöver detta kommer det att finnas bakad potatis med hemgjorda röror, grillade mackor, våfflor och olika sorters glass. Och självklart musik också!

Vinylcaféet Västerås
I början på maj öppnar Vinylcaféet med härligt öppningserbjudande!

Adress:

Slakterigatan 6-10, 721 32 Västerås.

Håll utkik efter mer information på hemsidan!

Mat
Saluhallen Slakteriet Västerås