GÅ TILLBAKA

Sugen på cafélunch? Här kan du hitta den!

ett år sedan
Sugen på cafélunch? Här kan du hitta den!

Är du på jakt efter en lättare lunch i Västerås? Guestro tipsar om några caféer med utmärkta lunchmöjligheter för dig som är på språng eller vill sitta i en lagom avslappnad miljö på lunchpausen.

 

Kopparlundens bageri

Kopparlundens bageri har som mål att alltid laga riktigt gott bröd, och de lyckas riktigt bra dessutom! Till exempel vann nyligen Belinda King, medarbetare på Kopparlundens bageri, SM i Mathantverk för sitt knäckebröd! Ett annat mycket uppskattat alternativ till lunch är deras ”Veckans lunchmacka” som består av matig baguette med varierande fyllning.

Global Living

Global Living, Västerås egna interiörskonditori och schweizeri, bjuder på allt från god fika till härliga förfriskningar – men också riktigt bra lunch. På menyn finns bland annat alternativ såsom lasagne, grönsaksburgare och möjlighet till egen salladsmix!

Kajens Café

Kajens Café finns beläget i hamnen vid Mälaren, med möjlighet till både inom- och utomhusplatser. Menyn består av sallad, pizza, varmrätter, grillad panini och barnmeny. Missa inte att smaka bakad potatis med kräftor och skagenröra, en fräsch klassiker på Kajens Café!

Lunch i Västerås
Från vänster: Global Living (foto @emmaenystrom på Instagram), Kajens Café. Foto: från sociala medier.
Kajens Café
Kopparlundens bageri
Westras Coffice by Björklunds
Bondens kafé
Redfellas