GÅ TILLBAKA

Julbord i Stockholms skärgård

2 år sedan
Julbord i Stockholms skärgård

Foto: @fjaderholmarnaskrog, Instagram.

Tiden är kommen och vädret har gjort oss påminda om att julen är närmare än vi tror. Är du på jakt efter julbord i Stockholm? Oavsett om du ska samla vänner, familj eller kollegor så har vi de bästa tipsen för dig. Vi listar vart du kan uppleva en idyllisk vinterdröm i Stockholms skärgård för att uppleva julen.

Fjäderholmarna

Ungefär 25 minuters båtfärd från Stockholms innerstad hittar du Fjäderholmarna. En klassisk tappning julens allra bästa i små portioner och lagom bitar för att kunna njuta så mycket som möjligt. Man äter som bekant lika mycket med ögat som med gommen. Njut av både tradition och nya spännande smaker!

Fjäderholmarna Krog Julbord
@fjaderholmarnaskrog, Instagram.

📍Stora Fjäderholmen

Smådalarö Gård Hotell & Spa

Besök den prisbelönta skärgårdsdestination Smådalarö Gård under juletider. Ett exklusivt julbord med fokus på skaldjur, ett gediget utbud av fisk och avslutas med en riktigt unik och exklusiv dessertbuffé. Det traditionella möter det moderna i en fantastisk atmosfär.

Smådalarö Gård Julbord
@smadalarogard, Instagram.

📍Dalarö

Artipelag

Hos Artipelag hittar du ett klassiskt julbord i en otrolig skärgårdsmiljö med utsikt över Baggensfjärden. Här erbjuds du ett traditionellt julbord med lantlig karaktär.

Artipelag Julbord
@artipelag, Instagram.

📍Gustavsberg

Restaurang Kroken

Med havet alldeles intill kan du uppleva ett traditionellt julbord på Kroken. I en familjär och varm atmosfär kan du njuta av klassiker älskade av hela familjen, stora som små.

Restaurang Kroken Julbord
@restaurangkroken, Instagram.

📍Nynäshamn


Vi kommer fortsätta fylla på med massa spännande alternativ så håll utkik på julbord i Stockholm här.

Julbord
fjäderholmarna
julbord stockholm
julbord stockholms skärgård
artipelag
smådalarö gård hotell och spa
restaurang kroken