GÅ TILLBAKA

Intervju: Per och Pauline Vidlund

2 år sedan
Intervju: Per och Pauline Vidlund

Per och Pauline Vidlund driver Ängsö fisk som inkluderar ett fiskrökeri, en gårdsbutik och ett café. Guestro har träffat dem för en exklusiv intervju om konceptet bakom verksamheten samt deras stora passion för fiske.

Passionen och arbetet med fiske – en barndomsdröm som gått i uppfyllelse!

På gården där både butiken och caféet finns bor även ägarna Per och Pauline Vidlund. Här har de vuxit upp och sedan barnsben haft en stor passion för fiske och allt som det hör till.

Ett hållbart fiske hela kedjan igenom – det här är konceptet bakom Ängsö fisk!

Per har själv konstruerat sin fiskebåt där han fångar upp all fisk som sedan går till restauranger i  Stockholm, deras egen butik samt café.

”Det som fångas upp är också det som serveras.”

Fiskarfruns café Västerås

UTBILDAD PERSONAL – NÅGOT PER OCH PAULINE VÄRDERAR HÖGT

Fiskarfruns café Västerås

Fiskarfruns café – caféet som lockar mer än 30 000 besökare om somrarna

I butiken hittar man allt från olika sorters fisk till räkor. För den som önskar går det självklart att handla både färska som rökta varianter.

Fiskarfruns café Västerås