Vedugnen Alvik

4

Budget - $


Lunch • Middag


Italienskt • Pizza • Pasta


help tooltip icon
Stängt nu11:00 - 22:00 (Idag)
help tooltip icon

Måndag11:00 - 22:00

Tisdag11:00 - 22:00

Onsdag11:00 - 22:00

Idag11:00 - 22:00 Stängt nu

Fredag11:00 - 22:00

Lördag12:00 - 22:00

Söndag12:00 - 22:00


Alviksvägen 1, 167 53 Bromma Bromma


help tooltip icon
Stängt nu11:00 - 22:00 (Idag)
help tooltip icon

Måndag11:00 - 22:00

Tisdag11:00 - 22:00

Onsdag11:00 - 22:00

Idag11:00 - 22:00 Stängt nu

Fredag11:00 - 22:00

Lördag12:00 - 22:00

Söndag12:00 - 22:00

08-252xxx

Beskrivning
I Apotek Tranans gamla lokaler på Alviksvägen 1, huserar Vedungnen Alvik som är Sveriges första vedungspizzeria som grundades 1996 av Pino och Valerio. Ugnen som var första av sitt slag skeppades från södra Italien och monterades på plats. Här ligger ugnen i fokus enbart av sten, ved och en erfaren bagare som reglerar värmen manuellt och vänder pizzorna i en ugn som håller sig ständigt runt 450 graders värme. Efter att ryktet gått om vedugnsbakade pizzor i Alvik så fick just det namnet bestå "Vedugnen i Alvik". Alla råvaror är valda med omsorg och klassiska recept och metoder följs när man tillagar maten, allt från valet av mjöl till sättet man tillagar råvarorna på.

Pris nivå:

Budget - $

Tillfälle

Lunch, Middag

Kök

Italienskt, Pizza, Pasta

Profile default image
Beskrivning
I Apotek Tranans gamla lokaler på Alviksvägen 1, huserar Vedungnen Alvik som är Sveriges första vedungspizzeria som grundades 1996 av Pino och Valerio. Ugnen som var första av sitt slag skeppades från södra Italien och monterades på plats. Här ligger ugnen i fokus enbart av sten, ved och en erfaren bagare som reglerar värmen manuellt och vänder pizzorna i en ugn som håller sig ständigt runt 450 graders värme. Efter att ryktet gått om vedugnsbakade pizzor i Alvik så fick just det namnet bestå "Vedugnen i Alvik". Alla råvaror är valda med omsorg och klassiska recept och metoder följs när man tillagar maten, allt från valet av mjöl till sättet man tillagar råvarorna på.