Paul Taylor lanthandel

4.4

Budget - $


Lunch • Middag


Svenskt • Skandinaviskt


help tooltip icon
Öppet nu11:00 - 22:00 (Idag)
help tooltip icon

Måndag11:00 - 14:00

Idag11:00 - 22:00 Öppet nu

Onsdag11:00 - 22:00

Torsdag11:00 - 22:00

Fredag11:00 - 22:00

Lördag17:00 - 22:00

SöndagStängt


Spinnerigatan 7, 17261 Sundbyberg Sundbyberg


help tooltip icon
Öppet nu11:00 - 22:00 (Idag)
help tooltip icon

Måndag11:00 - 14:00

Idag11:00 - 22:00 Öppet nu

Onsdag11:00 - 22:00

Torsdag11:00 - 22:00

Fredag11:00 - 22:00

Lördag17:00 - 22:00

SöndagStängt

Beskrivning
Paul Taylor Lanthandel är en restaurang och lanthandel i Sundbyberg , ett mötesplats för de som bor och verkar i området och ett ställe där man kan känna sig hemma. Verksamheten fokuser mycket på kvalitet och hållbarhete, exempelvis är är råvarona som används som mycket det går lokala , hållbart framställda. Måltiderna är det bästa man kan få från växtriket, kryddat med smaker från djurriket. Inredning är också hållbar, där stolarna är gjorda av återvunnen plast, bordskivor av kronärtskockskal och glas av vinflaskbottnar. Varorna kommer från närområdet, sallad från Huvudsta, morätterna från Botkyrka, och mozzarella från Uppland. Måndagsluncherna görs i samarbete med grannen Willys där man lagar maträtterna på sådant som har blivit över i matbutiken. Foto: Paul Taylor

Pris nivå:

Budget - $

Tillfälle

Lunch, Middag

Kök

Svenskt, Skandinaviskt

Profile default image
Beskrivning
Paul Taylor Lanthandel är en restaurang och lanthandel i Sundbyberg , ett mötesplats för de som bor och verkar i området och ett ställe där man kan känna sig hemma. Verksamheten fokuser mycket på kvalitet och hållbarhete, exempelvis är är råvarona som används som mycket det går lokala , hållbart framställda. Måltiderna är det bästa man kan få från växtriket, kryddat med smaker från djurriket. Inredning är också hållbar, där stolarna är gjorda av återvunnen plast, bordskivor av kronärtskockskal och glas av vinflaskbottnar. Varorna kommer från närområdet, sallad från Huvudsta, morätterna från Botkyrka, och mozzarella från Uppland. Måndagsluncherna görs i samarbete med grannen Willys där man lagar maträtterna på sådant som har blivit över i matbutiken. Foto: Paul Taylor