Papá

4.1

Mellan - $$


Middag


Italienskt • Pasta


help tooltip icon
Öppet nu18:00 - 24:00 (Idag)
help tooltip icon

MåndagStängt

Idag18:00 - 24:00 Öppet nu

Onsdag18:00 - 24:00

Torsdag18:00 - 01:00

Fredag18:00 - 01:00

Lördag18:00 - 01:00

SöndagStängt


Riddargatan 9, 114 51 Stockholm Östermalm


help tooltip icon
Öppet nu18:00 - 24:00 (Idag)
help tooltip icon

MåndagStängt

Idag18:00 - 24:00 Öppet nu

Onsdag18:00 - 24:00

Torsdag18:00 - 01:00

Fredag18:00 - 01:00

Lördag18:00 - 01:00

SöndagStängt

08-6618xxx

Beskrivning
Papà är familjens andra restaurang, eller sidobar som ligger precis runt hörnet från restaurangen Italiano på Riddargatan 9 på Östermalm. Papà öppnade sina portar för första gången 2009 av Marsel och Toto och namnet Papà valdes för att hedra Italianos grundare Marsels pappa Angelo.

År 2022 genomgick Papà en ansiktslyftning och atmosfären är njutbar och charmig med trevlig musik och ibland lite lekfullt, med enkel vällagad mat och gott drickande.

Kocken Marco har 30 års erfarenhet i branschen och har arbetat både som kock och som restaurangägare. Han har kommit långt; tränas av stjärnkockarna Gualtiero Marchesi i Milano, Guy Savoy och Pierre Gagnaire i Paris. Han har arbetat som souschef på Operakällaren och flera år med F12-gruppen under Melkers tid där han var delägare på La Rouge.

Kocken Marco beskriver menyn på Papà som enkel, vällagad italiensk mat med en blandning av klassiska rätter och några inslag av street food. Foto: Facebook

Pris nivå:

Mellan - $$

Tillfälle

Middag

Kök

Italienskt, Pasta

Profile default image
Beskrivning
Papà är familjens andra restaurang, eller sidobar som ligger precis runt hörnet från restaurangen Italiano på Riddargatan 9 på Östermalm. Papà öppnade sina portar för första gången 2009 av Marsel och Toto och namnet Papà valdes för att hedra Italianos grundare Marsels pappa Angelo.

År 2022 genomgick Papà en ansiktslyftning och atmosfären är njutbar och charmig med trevlig musik och ibland lite lekfullt, med enkel vällagad mat och gott drickande.

Kocken Marco har 30 års erfarenhet i branschen och har arbetat både som kock och som restaurangägare. Han har kommit långt; tränas av stjärnkockarna Gualtiero Marchesi i Milano, Guy Savoy och Pierre Gagnaire i Paris. Han har arbetat som souschef på Operakällaren och flera år med F12-gruppen under Melkers tid där han var delägare på La Rouge.

Kocken Marco beskriver menyn på Papà som enkel, vällagad italiensk mat med en blandning av klassiska rätter och några inslag av street food. Foto: Facebook