Nem Nem Quan

4.4

Budget - $


Lunch • Middag


Asiatiskt • Vegetariskt • Veganskt


help tooltip icon
Öppet nu11:00 - 22:00 (Idag)
help tooltip icon

Måndag11:00 - 22:00

Idag11:00 - 22:00 Öppet nu

Onsdag11:00 - 22:00

Torsdag11:00 - 22:00

Fredag11:00 - 22:30

Lördag16:00 - 22:30

Söndag16:00 - 21:30


Åsögatan 90, 118 29 Stockholm Södermalm


help tooltip icon
Öppet nu11:00 - 22:00 (Idag)
help tooltip icon

Måndag11:00 - 22:00

Idag11:00 - 22:00 Öppet nu

Onsdag11:00 - 22:00

Torsdag11:00 - 22:00

Fredag11:00 - 22:30

Lördag16:00 - 22:30

Söndag16:00 - 21:30

08-6419xxx

Beskrivning
På Åsögatan 90 på Södermalm, hihtar du den vietnamesiska restaurangen Nem Nem som öppnade sina portar för över 10 år sedan. Budskapet från början var att skapa ett spännande möte mellan olika influenser som allt eftersom utvecklats till en egen unik smaksymfoni med balans av syrligt, starkt och mängder av färska örter. Här blandas det gärna friskt, fräscht och varierat och med regionala skillnader. Fullt av dofter, smaker, synintryck och känslor.

Vill du äta som man göra i Vietnam så kan du inleda måltiden med en liten soppa, som följs av en rad olika smårätter med krispiga grönsaker och färska örter där kött, fisk och skaldjur blandas – ofta i en och samma rätt. Näst sista rätten är traditionellt någon form av kött eller fisk med sås (alt. vegetariskt), och då kommer också det kokta riset fram. Därefter avslutar man med en klar, gärna litet syrlig soppa och sköljer ur det sista risgrynen med hjälp av buljongen.

Med tanke på att de flesta buddhister i Vietnam är vegetarianer så har man valt att därmed erbjuda en brett utbud av utsökta rätter baserade på antingen grönsaker eller olika varianter av tofu.

Restaurangen erbjuder även takeaway och catering för fester och andra evenemang.

Pris nivå:

Budget - $

Tillfälle

Lunch, Middag

Kök

Asiatiskt, Vegetariskt, Veganskt, Ramen, Vietnamesiskt

Profile default image
Beskrivning
På Åsögatan 90 på Södermalm, hihtar du den vietnamesiska restaurangen Nem Nem som öppnade sina portar för över 10 år sedan. Budskapet från början var att skapa ett spännande möte mellan olika influenser som allt eftersom utvecklats till en egen unik smaksymfoni med balans av syrligt, starkt och mängder av färska örter. Här blandas det gärna friskt, fräscht och varierat och med regionala skillnader. Fullt av dofter, smaker, synintryck och känslor.

Vill du äta som man göra i Vietnam så kan du inleda måltiden med en liten soppa, som följs av en rad olika smårätter med krispiga grönsaker och färska örter där kött, fisk och skaldjur blandas – ofta i en och samma rätt. Näst sista rätten är traditionellt någon form av kött eller fisk med sås (alt. vegetariskt), och då kommer också det kokta riset fram. Därefter avslutar man med en klar, gärna litet syrlig soppa och sköljer ur det sista risgrynen med hjälp av buljongen.

Med tanke på att de flesta buddhister i Vietnam är vegetarianer så har man valt att därmed erbjuda en brett utbud av utsökta rätter baserade på antingen grönsaker eller olika varianter av tofu.

Restaurangen erbjuder även takeaway och catering för fester och andra evenemang.