Kopparlundens bageri

4.6

Budget - $


Lunch • Fika


Smörgås • Bakverk


help tooltip icon
Stängt nuStängt (Idag)
help tooltip icon

Måndag07:00 - 17:00

Tisdag07:00 - 17:00

Onsdag07:00 - 17:00

Torsdag07:00 - 17:00

Fredag07:00 - 17:00

Lördag08:00 - 14:00

IdagStängt Stängt nu


AVVIKANDE ÖPPETTIDER

08.08.2020 Stängt

04.10.2020 08:00 - 14:00

31.10.2020 Stängt

13.12.2020 09:00 - 12:00

24.12.2020 - 27.12.2020Stängt

31.12.2020 10:00 - 12:00

01.01.2021 - 03.01.2021Stängt

06.01.2021 Stängt

02.04.2021 - 05.04.2021Stängt

01.05.2021 Stängt

13.05.2021 Stängt

25.06.2021 - 26.06.2021Stängt

10.07.2021 - 02.08.2021Stängt

07.08.2021 Stängt


Kopparlundsvägen 7, 721 30 Västerås


help tooltip icon
Stängt nuStängt (Idag)
help tooltip icon

Måndag07:00 - 17:00

Tisdag07:00 - 17:00

Onsdag07:00 - 17:00

Torsdag07:00 - 17:00

Fredag07:00 - 17:00

Lördag08:00 - 14:00

IdagStängt Stängt nu


AVVIKANDE ÖPPETTIDER

08.08.2020 Stängt

04.10.2020 08:00 - 14:00

31.10.2020 Stängt

13.12.2020 09:00 - 12:00

27.12.2020 - 27.12.2020Stängt

31.12.2020 10:00 - 12:00

03.01.2021 - 03.01.2021Stängt

06.01.2021 Stängt

05.04.2021 - 05.04.2021Stängt

01.05.2021 Stängt

13.05.2021 Stängt

26.06.2021 - 26.06.2021Stängt

02.08.2021 - 02.08.2021Stängt

07.08.2021 Stängt

021-414xxx

Beskrivning
Mjöl, vatten och salt - och tid, mer behövs inte för att baka gott bröd. När degarna får vila länge utvecklas inte bara aromen utan också konsistensen: baguetterna blir sega, bullarna luftiga och grova bröd blir saftiga.

Vi bakar från grunden, med rena råvaror, som ofta är ekologiska. Hos oss görs det mesta för hand. Bullarna snurras, bröddegar viks ihop, croissanterna kavlas och baguetter rullas. Så småningom gräddas bröden på stenhällen i ugnen, där de får sin knapriga skorpa.

Våra ansträngningar syftar egentligen till en enda sak - att baka riktigt riktigt bra bröd. Godast, knaprigast, segast - ja bäst.

Pris nivå:

Budget - $

Tillfälle

Lunch, Fika

Kök

Smörgås, Bakverk

Kopparlundens bageri
Beskrivning
Mjöl, vatten och salt - och tid, mer behövs inte för att baka gott bröd. När degarna får vila länge utvecklas inte bara aromen utan också konsistensen: baguetterna blir sega, bullarna luftiga och grova bröd blir saftiga.

Vi bakar från grunden, med rena råvaror, som ofta är ekologiska. Hos oss görs det mesta för hand. Bullarna snurras, bröddegar viks ihop, croissanterna kavlas och baguetter rullas. Så småningom gräddas bröden på stenhällen i ugnen, där de får sin knapriga skorpa.

Våra ansträngningar syftar egentligen till en enda sak - att baka riktigt riktigt bra bröd. Godast, knaprigast, segast - ja bäst.