GÅ TILLBAKA

Vinylcaféet – det perfekta stället för vinnarskallen!

5 år sedan
Vinylcaféet – det perfekta stället för vinnarskallen!

Susanne Croner har med sin långa erfarenhet inom restaurang- och cafébranschen tagit det fantastiska Vinylcaféet till Saluhallen Slakteriet sedan ett par månader tillbaka. Det har varit otroligt uppskattat bland gäster att uppleva den härliga stämningen inne på Vinylcaféet bland de läckra rätterna och fikat. Med sin musikaliska bakgrund tar menyn avstamp i film- och musikvärlden. Inredningen är även den inspirerad av vinyler och bidrar till en mysig och familjär miljö. Du kan även ta del av deras tävlingar och på tur står en musikquiz tillsammans med Veggoköket som vi berättar mer om. 

Det unika konceptet 

– Jag har sjungit sedan jag var liten och musiken är superviktig för mig och även film. Jag är också körledare i Cronkören och skriver även egen musik. Att få uttrycka sig i musiken är underbart! Men sen så älskar jag också att laga mat, helst husmanskost, goda röror och sallader. Därför faller det sig väldigt naturligt för mig att förena dessa två under ett och samma tak, berättar Susanne i en tidigare intervju med oss.

Varma hälsningar från gäster

– Det känns jättebra att vara en del av Saluhallen! Älskar företagarna i Saluhallen. Fin gemenskap och vi börjar lära känna varandra mer och mer. Det har bara varit positiva reaktioner från våra nya gäster. ”Åhh vad mysigt” ”Wow” ”Kan man boka denna lokal för kalas?” ”Mums vilken tårta!” vilket är kommentarer som verkligen glädjer oss, berättar Susanne med stolthet i en tidigare intervju med oss.

Det perfekta stället för den tävlingssugna! 

På plats i caféet finns en mini-scen som finns till gästernas förfogande. Tanken är att man ska kunna boka scenen med sitt sällskap samtidigt som man njuter av en god fika eller matigare rätt.

Den 19 februari kommer Susanne och Vinylcaféet tillsammans med Veggoköket anorda en musikquiz. Veggoköket dukar upp en smakrik vegansk tacobuffé med beanchiladas, fyllningar, tortillas, nachos, olika salsor, såser och annat gott inspirerat från det mexikanska köket. De har även fullständiga rättigheter för den som vill ta ett glas till maten och quizen. 

Tid: Buffén dukas upp 17.00 och quizet drar igång 18.30.
Datum: Onsdag 19/2

För att säkra din plats boka via [email protected] eller [email protected]

Njut av dessa rätter framtill quizen äger rum 

Nu finns en läcker tonfisksallad på deras meny med bland annat ost, ägg, tonfisk, kål, tonfisk med currydressing. Du kan även njuta av deras pastasallad “Volare” med italienska smaker. Ett hett tips är även deras populära Thore Skogmantårta till efterrätt. 

Adress: Slakterigatan 6-10, Västerås 

Veggoköket
tacobuffe
musikquiz