GÅ TILLBAKA

Vegetariskt till lunch i Västerås!

ett år sedan
Vegetariskt till lunch i Västerås!

Vegetariskt i Västerås – här är platserna du kan gå till!
Guestro har tidigare presenterat lunchguider med variationer av italienskt, asiatisk buffé och sallad i Västerås. Denna gång är det dags för den förfrågade guiden om vegetariskt i Västerås! Vegetarisk mat finns att hitta både bland sallader, acai bowls och pizzor samt mycket mer. Hitta dina favoriträtter bland vegetarisk mat med Guestro!

Global Living

På Global Living finns ett stort utbud av vegetariska rätter till lunch men även möjligheten att själv mixa sin sallad. Förutom de fräscha råvarorna till salladen finns kikärtsburgare, greenburger med bland annat aubergine och chevré samt veggo-pasta på menyn!

Madame Josephine

Den 26/2 är det äntligen dags för Madame Josephine att presentera sin helt nya lunchmeny! Nyligen har Madame Josephine meddelat att det nya konceptet blir boqueria med spanska influenser, däribland tapas. Lunchmenyn kommer att bestå av hälsosamma plantbaserade rätter med möjlighet att själv välja sitt protein!

Stadshusrestaurangen

På Stadshusrestaurangen kan man räkna med att hitta en ny vegetarisk rätt varje dag, fem gånger i veckan! Utöver detta har de även fräscha sallader hela veckan.

Bar Mangia Mi Smedjegatan och Bar Mangia Mi Stora Gatan

På Bar Mangia mi serveras både vegetariska och veganska wraps, pasta och sallader.  Falafel, vegansk salami och chorizo samt vindolmar är några av rätterna som finns på menyn!

Brasserie Stadsparken

På Brasserie Stadsparken kan man alltid räkna med att hitta ett vegetariskt alternativ på menyn till veckans lunch. Hos dem serveras allt från vegetarisk Ceasarsallad med halloumi, friterad rotselleri, krutonger och parmesan till den vegetariska nudelwoken som tillverkas nedan. Kolla in @brasseriestadsparken på Facebook för aktuell lunchmeny.

 

Sist men inte minst – veganska pizzor på Pizzeria Amore

På Pizzeria Amore har man på menyn gjort plats för många vegetariska och veganska rätter. Varianter av pizza men även vegoburgare, falafel och pasta med vegofärs finns att hitta hos dem! Totalt har hela 17 pizzor kommit med på menyn över veganska variationer.

Vegetariskt i VästeråsVeganska pizzor på Pizzeria Amore.

Brasserie Stadsparken
Veggoköket
Madame Josephine
stadshusrestaurangen
Redfellas
Bar Mangia Mi Smedjegatan
Bar Mangia Mi Stora Gatan
Pizzeria Amore