GÅ TILLBAKA

Uteserveringar Västerås: Njut av solen här

2 år sedan
Uteserveringar Västerås: Njut av solen här

Foto: @kajplats9

Efter en höst och vinter med minimala soltimmar blir vi givetvis lyriska när solen väl tittar fram. Tillsammans med vitsippor, krokusar och härligt fågelkvitter är säsongen är äntligen på ingång. Finns det något bättre än att samla gänget på en uteservering i Västerås för att fira in våren? We don’t think so. Därför tipsar vi nedan om uteserveringar i Västerås med utsikt över Mälaren bland annat. Ta en titt och glöm inte solglasögonen hemma när det beger sig.

Kajplats 9

@kajplats9, Sjötullsgatan 2

Med första parkett över Mälaren kan du njuta av allt från skaldjur till bubbel, och givetvis mycket annat gott, hos Kajplats 9.


Brasserie Stadsparken

Mitt i citykärnan hittar du Brasserie Stadsparken. Med Svartån och Stadsparkens grönska som utsikt kan du njuta av gott käk och dryck i en unik miljö.

@brasseriestadsparken, Stora gatan 35


Mälarkrogen

Vid småbåtshamnen nära Lögastrand och Folkparken vid Mälaren kan du njuta av en härlig atmosfär. Dom bjuder även till med grymma band som spelar live, bättre kan det inte bli en härlig vårdag.

@malarkrogen , Lögarängsvägen 5

Kajens Café

Intill Mälaren hittar du Kajens Café som har en rymlig och härlig uteservering. Dessutom öppnar de upp deras populära glasskiosk under vår- och sommartider så håll utkik för att inte missa premiären.

@kajenscafe, Mälargatan 4D


Agrill

Ännu ett alternativ beläget vid Mälaren – Agrill. Njut av deras fantastiska kött grillat på träkolsgrill eftersom träkolsgrillat kött är det bästa dom vet. Eller varför inte fräscha drinkar i vårsolen? Valet är ditt.

@agrillvasteras, Mälargatan 6D
Kajplats 9
Kajens Café
Brasserie Stadsparken
Uteserveringar Västerås
Mälarkrogen
uteservering
agrill
uteserveringar