GÅ TILLBAKA

Upplev Vallby Sommarnöje: underhållning på friluftsteatern!

2 år sedan
Upplev Vallby Sommarnöje: underhållning på friluftsteatern!

Vad är härligare än fantastisk underhållning under sommaren? Att skapa minnen tillsammans med nära och kära till fina melodier. Det nystartade Vallby Sommarnöje har ambitionen att skapa en ny sommartradition där de vill erbjuda publiken underhållning av hög klass i form av revyer, farser, lustspel, musikaler med mera. Varje sommar ska minst en ny produktion ha premiär och denna sommar är det Scensommarpärlor.

Den stora premiären den 13 augusti! 

Beläget på den anrika friluftsteatern inne på Vallby Friluftsmuseum kommer föreställningen ta plats och det är en klassisk nummerrevy med en blandning av ensemblens egna favoriter. Det kommer bjudas på sång, allvar, humor och självklart lite dans. Det erfarna och rutinerade revygänget  Andreas Sköld, Sussie Nordström, Annie Stark och Anders Stark tar sig an scenen i produktionen och kommer skapa en härlig atmosfär och ännu ett minne från sommaren vi kan minnas tillbaka på under vinterns kalla dagar.  Föreställningen pågår under 1 timme och 20 minuter. Se deras föreställningstider på deras hemsida. Glöm inte bort att under besöket på Vallby Friluftsmuseum äta något gott på Gaggerska gården. 

Gaggeska Gården – njut av närproducerad mat i en harmonisk miljö 

I en rofylld och harmonisk miljö hittar du Systrarna på Gaggeska gården där det serveras mat och dryck för alla tillfällen. Njut av mat som är lagad från grunden där stort fokus ligger på närproducerat och ekologiskt. Caféet har smakrika sallader och smörgåsar och olika sötsaker du kan njuta av till det västeråsrostade kaffet. 

Vallby Sommarnöje Västerås
Foto på pasta: My Vestlund, övriga bilder från @gaggeskagarden på Instagram.

Adress: Vallby Friluftsteater, Skerikesvägen 2, Västerås

 

 

Vallby Friluftsmuseum
Gaggeska gården
Systrarna på Gaggeska gården Västerås
Vallby sommarnöje
Scensommarpärlor