GÅ TILLBAKA

Udden Sushi: Smaker från välkända Stockholmsrestauranger

ett år sedan
Udden Sushi: Smaker från välkända Stockholmsrestauranger

Udden Sushi Västerås drivs av Tamir Togooch, Enkhjargal Gongor och Telmen Tamir som tillsammans har flerårig erfarenhet inom branschen och köket. Efter att ha arbetat på kända Stockholmsrestauranger såsom Kasai och East valde de att under 2019 slå upp dörrarna till deras egna restaurang! Läs mer om vilka spännande rätter du kan äta på Udden Sushi samt om deras genomtänkta koncept!

Innovativ och kreativ sushi-stil

Familjen beskriver stilen de tillagar sushin på som fusion sushi. Det innebär att de experimenterar med många smaker i en och samma tugga för att höja smakupplevelsen och ge smaklökarna lite extra spänning. Det är en innovativ och kreativ stil med en touch av det Europeiska köket för att hålla det modernt.

Udden Sushi Västerås
@udden_vasteras/instagram.

Testa exempelvis (från vänster ovan) Udden Collection som innehåller 48 bitar classic & premium sushi och sashimi variation med maki, friterade rullar med Tuna Tempura Roll eller för den rena fiskälskaren Premium Sashimi- Saku Tonfisk, Hällefundra, Hiramasa och Lax.

Men det tar inte stopp vid sushin

På Udden Sushi finns dock inte bara riktigt god sushi, utan en hel del andra spännande rätter. Här kan man även prova (från vänster nedan) Corn Tempura som är krispig majs med honungmayo, startern Yaki Onigiri som är krispiga risbollar med miso och Gyoza med både kyckling och vegetariskt alternativ.

Udden Sushi Västerås
@udden_vasteras/instagram.

Det finns även pokébowls och varmrätter såsom Yakiniku Barbecue, Crispy Lax och Kara Age Kyckling med mera.

Genomtänkt inredning för lugn och gemenskap

På Udden Sushi möts man av en inredning som bjuder in till lugn och skapar en känsla av att varva ner. Detta är något som familjen lagt mycket tanke bakom då de månar om att man som gäst ska känna sig avslappnad och välkommen på Udden Sushi.

” Vi vill att våra gäster ska sitta i lugn och ro och njuta av maten därför har vi designat interiören på ett sätt som främjar detta.”

Interiören har en japansk touch och återspeglar den kulturen och traditionen. Den kärleken som lagts bakom hantverket till maten i kombination med miljön man sitter i är en perfekt mötesplats för stora som små, för att sitta och avnjuta både mat och sällskap länge.

Adress:

Verksgatan 15, 722 10 Västerås

 

Sushi Västerås
Udden Japanese Cuisine
udden sushi