GÅ TILLBAKA

Burgare? – Tugg Burgers i Västerås!

2 år sedan
Burgare? –  Tugg Burgers i Västerås!
Foto: tuggburgers.se

Älskar du burgare och är sugen på att utvidga smakpaletten ytterligare så har vi goda nyheter. Det är nämligen så att Tugg Burgers flyttar in på Kvarteret Igor i höst. 

Unik restaurangmiljö för alla tillfällen 

Sedan 2014 har Tugg Burgers serverat grymma burgare och är idag etablerade runt om i hela Sverige. I Borås, Göteborg, Helsingborg, Lund, Malmö, Örebro och snart Uppsala och Västerås hittar du Tugg Burgers. I en unik restaurangmiljö särskilt designad för härliga kvällar med vänner, familj och släkt kan du njuta av deras grymma burgare och andra läckerheter som de har på menyn. 

Tugg Burgers Västerås
Mysig restaurangmiljö från de olika lokalerna runt om i Sverige. Foto: @tuggburgers på Instagram.

Menyn med “extra allt” men framförallt extra kärlek 

Atmosfären och stämningen hos Tugg Burgers genomsyrar en känsla av hemma och kärlek då de är väldigt passionerade för det dem gör. 

Tugg Burgers Västerås
Otroligt läckra rätter från menyn! Foto: @tuggburgers på Instagram.

Njut av smakrika burgare med kött från utvalda gårdar som mals på plats varje dag för toppkvalitet. Färska och bra råvaror genomsyrar menyn och de vegetariska och veganska burgarna är gjorda med lika mycket kärlek som de klassiska. 

Smakexplosionerna du inte vill missa

Utöver burgare på menyn hittar du läckra desserter, shakes och sides som erbjuder något för alla smaker och preferenser. Tugg Burgers är stället för alla tillfällen och äntligen kan vi snart njuta av deras mat i Västerås också. Även goda drinkar med smaker av varje säsong och klassiska drinkar som självklart går att få alkoholfria.

Tugg Burgers Västerås
Något för alla tillfällen! Foto: @tuggburgers på Instagram.

Adress: Vasagatan 25,  Västerås

Vegetariskt
burgare
Tugg Burgers Västerås
Tugg Burgers
vegan
shakes
dessert