GÅ TILLBAKA

Genuin fikaupplevelse hos nyöppnade The Coffee

4 år sedan
Genuin fikaupplevelse hos nyöppnade The Coffee

Det finns få saker som är så mysigt som en höstfika, inte sant? Kliv in i värmen hos The Coffee som öppnade under hösten inne hos Erikslunds Shopping Center i Västerås. The Coffee är ett familjeägt företag som finns i Örebro och nu även i Västerås. De står för kvalité, omtanke för råvaran samt snabb och bra service för gästerna. Bland deras viktigaste målsättningar är att erbjuda deras gäster en oförglömlig service och smakupplevelse. En varm och härlig atmosfär genomsyrar hela konceptet!

Utbudet och atmosfären 

De har en härlig öppen miljö där du kan avnjuta en välförtjänt kopp kaffe, kaffedrink och andra läckra drycker i deras breda utbud. De har även en gedigen fikameny med egengjorda bakverk. Men innan fikat kanske du vill unna dig en lättare lunch där du kan välja bland grillade ciabattor och smörgåsar med olika fyllningar, sallader och bakad potatis toppad med egengjorda dressingar och röror till. Det finns självklart även något för de små som har en egen meny. På barnmenyn hittar du bland annat klassikern pannkakor med sylt och grädde.

The Coffee Västerås

Den populära bakelsen du inte vill missa

De har även en välkänd glassbar med det senaste utbudet och spännande tillbehör till mjukglassen och självklart deras egengjorda frozen yoghurt. Något du definitivt inte vill missa från fikautbudet är deras populära vaniljfyllda croissanter.  Menyn passar stora som små och de befinner sig centralt för de som vill ta en paus under shoppingrundan eller har vägarna förbi.

Adress: Krankroksgatan 17, Västerås (Erikslund shopping center)

the coffee
the coffee västerås
erikslund shoppingcentrum
erikslund västerås