GÅ TILLBAKA

GUIDE: Tapas i Västerås

ett år sedan
GUIDE: Tapas i Västerås

Tapas är den perfekta sällskapsmaten som härstammar från den spanska kulturen, men har influenser från hela Medelhavet. Det är ett samlingsnamn för smårätter och syftet är att beställa in ett par olika rätter och åka på en liten smakresa. Vi listar nedan restauranger i Västerås där du hittar just tapas! Ta med dig vännerna och hoppa på tapas-tåget.

Indigo

Indigo tapas västerås
Foto: @restaurangindigo på Instagram.

I en härlig och avslappnad miljö kan du njuta av spansk tapas hos Indigo. De har ett brett utbud på menyn med allt från smakrika vegetariska alternativ till deras egna Indigo specialare influerat av de godaste spanska smakerna. De har även läckra drinkar att njuta av!

Adress
Stora Gatan 45, Västerås

Hermanas

Hermanas Västerås tapas
Foto: @hermanas_vasteras på Instagram.

Hos Hermanas hittar du smakrika tapas från det Sydamerikanska köket. Unika rätter gjorda med kärlek och passion som tar smaklökarna på en resa. De har även drinkar som inspireras av Sydamerika som passar perfekt till maten!

Adress
Smedjegatan 2, Västerås

Boca

Boca Tapas västerås
Foto: @bocavasteras på Instagram.

Hos Boca finns det något för alla! Där kan du välja från de olika tapasmenyerna som erbjuder kött, fisk och skaldjur och grönt. De har även en stor uteservering där du kan njuta i solen.

Adress
Storagatan 36, Västerås

Vinoteket Lothar 

Vinoteket Lothar Tapas västerås
Foto: @vinoteket_lothar på Instagram.

Vinexperterna på Vinoteket Lothars meny utgår från att alla smaker ska passa med vinet som serveras. Klassisk tapas som passar både vin och andra preferenser du kan tänkas ha. En riktig smak- och dryckesupplevelse i en rogivande miljö.

Adress
Karlsgatan 4, Västerås

Pinchos 

Pinchos Västerås tapas
Foto: @pinchosvasteras på Instagram.

Hos Pinchos hittar du klassiska och spännande tapasrätter i de olika kategorierna kött, fisk och vegetariskt. De har även en dessertmeny där du just nu hittar en minisemla att avrunda måltiden med. De har även spännande godisdrinkar för dig som vill stilla sötsuget ytterligare.

Adress
Stora Torget 5, Västerås

 

Vinoteket Lothar
Indigo
Pinchos Västerås
Pinchos
Hermanas Västerås
indigo västerås
tapas
Boca Västerås
Tapas Västerås