GÅ TILLBAKA

Här njuter du av tapas i Stockholm

2 år sedan
Här njuter du av tapas i Stockholm

Tapas aqui! Det är något speciellt med att piffa till sig lite spontant efter jobbet och dra iväg på en AW med tapas på menyn. Oavsett om du vill ha något att snacksa på till drycken eller är sugen på att prova flera olika rätter är tapas ett grymt alternativ. Som tur är finns det många alternativ på tapas i Stockholm och vi hjälper dig genom att lista några nedan.

Boqueria

Populär spansk restaurang belägen i Mood-gallerian. Menyn fokuserar på tapas och pintxos men det finns också en meny av spanska rätter som du kan äta på plats eller som take away.

Boqueria tapas Stockholm
@boqueria.stockholm, Instagram.

Jakobsgatan 17

La Barra

Spanien i Stockholm? La Barra erbjuder spanska tapasrätter, men också en avslappnad och livfull atmosfär som kretsar kring den stora baren i mitten av matsalen.

@labarra.se, Instagram.

Norrlandsgatan 7

Las Brasas

Klassiska spanska tapasrätter möter svenska klassiska smaker. Ja visst, på Las Brasas är det en twist på klassiska tapas och en smakupplevelse du inte vill missa.

@lasbrasas.se, Instagram.

Roslagsgatan 6

Moyagi

Karaoke, asiatiska tapas, öl och drinkar blir väl sällan en dålig kväll? I centrala Stockholm kan du slå flera flugor i en smäll och få en dunderkväll hos Moyagi.

Moyagi tapas Stockholm
@moyagi, Instagram.

Brunkebergstorg 3

Spanjorskan

Med smaker från Madrid, San Sebastian och Barcelona kan du uppleva klassiska spanska tapas. Perfekt plats för AWn med vännerna eller familjemiddagen.

Spanjorskan Tapas Stockholm
@spanjorskan_restaurang, Instagram.

Nybrogatan 42

Xarcuteria

Är du sugen på en modern tolkning av klassiska tapas? Då är Xarcuteria för dig. Bröderna David Tikka och Douglas Tikka driver restaurangen och inspirationen är hämtad från gemensamma resor i Spanien och Italien. I en avslappnad miljö bland femtiotalet alternativ av vin på glas hittar du dessutom klassiska rätter, moderna fusiontapas och den populära charkbrickan.

Hantverkargatan 40

tapas
afterwork
boqueria
tapas stockholm
la barra
las brasas
moyagi
spanjorskan
xarcuteria
tapas i stockholm
aw