GÅ TILLBAKA

GUIDE: Sushi i Västerås

2 år sedan
GUIDE: Sushi i Västerås

Detta är en guide där vi listar olika verksamheter. För att säkerställa att verksamheterna har öppet, hänvisar vi till deras egna hemsidor och sociala medier. Nedan hittar du sushi i Västerås. 

Visste du att sushin slog igenom i Sverige på 90-talet? Idag är det lika etablerat i restaurangutbudet runt om i Sverige som pizza och indisk mat exempelvis. Ska du äta sushi på traditionellt vis äter du den med händerna och helst i en eller två tuggor. Japanerna har flertalet traditioner för deras populära sushi och vi listar vart du hittar sushi i Västerås. Vi listar även telefonnummer för take away, perfekt i tider som dessa!

Aurora Sushibar

Beläget i Saluhallen Slakteriet finns Aurora Sushibar som bjuder på fantastisk sushi. Det är sannerligen ett hantverk som tar dig på en otrolig smakresa.

Take away: 079 010 80 31
Adress: Slakterigatan 6-10, Västerås.

VICHI

På VICHI, som tidigare var Sushi Heaven, hittar du läckra varianter av sushirätter som tar dig på en smakresa.


Take away: 021 – 13 11 30
Adress: Torggatan 1, Västerås

Udden Japanese Cuisine

Den japanska restaurangen ute på Lillåudden erbjuder fusion styled sushi, maki och friterade rullar. Fusion style innebär att de experimenterar med många smaker i en och samma tugga för att höja smakupplevelsen och ge smaklökarna lite extra spänning. Det är en innovativ och kreativ stil med en touch av det Europeiska köket för att hålla det modernt.

Take away: 021 444 86 06
Adress: Verksgatan 15,  Västerås

Asian Sushi bar

På Asian Sushi Bar hittar du fräsch och god sushi! Perfekt att ta med hem eller njuta av på plats. Njut av klassiska makirullar eller testa andra spännande rätter.

Take away: 021 18 60 68
Adress: Sturegatan 10, Västerås.

Bryggans Sushi & Bar

Bredvid Bryggans Bar & Café hittar du Bryggans Sushi & Bar. Njut av sushi på Öster Mälarstrand där du hittar ett brett utbud av läcker sushi.

Take away: 021 475 50 75
Adress: Lasse Färnlövs plats 1, Västerås

Otome Sushibar

På Otome Sushibar hittar du härliga färgkombinationer och smaker på sushi. Det finns många olika kombinationer som passar alla smaker och preferenser.

Take away: 076 098 31 35
Adress: Gunnilbogatan 2, Västerås.

Soya Sushi

På Soya Sushi finns ett brett utbud av sushi, däribland deras vegetariska sushi! Perfekt att testa för den som aldrig provat tidigare, eller till den som har en vegetarisk kost.

Take away: 021 18 19 28
Adress: Sturegatan 20B, Västerås

Sushi Yama (Erikslund, City, Hälla)

Sushi Yama är kedjan som erbjuder en stor variation på sushi som till exempel enbart rullar, fisk, vegetariskt eller blandat för den som önskar det. Med tre olika platser att besöka i Västerås gör Sushi Yama tillgängligt

Adress: Sturegatan 7, Västerås.
Erikslund Shopping Center, Krankroksgatan 17, Västerås.
Maxi ICA Stormarknad Hälla, Stockholmsvägen 134, Västerås (Sushi Yama Express).

Orgil Sushi 

I Bäckby hittar du nyöppnade Orgil Sushi  som erbjuder läcker sushi. Besök den nyöppnade restaurangen och njut.

Adress: Bäckby Torg 1, Västerås

Finns inte din verksamhet med på listan på sushi i Västerås? Kontakta oss på  så lägger vi till din verksamhet i denna guide. Märk mailet med “Sushi Västerås”.

 

Aurora Sushibar
Sushi Västerås
Asian sushi bar
Choy's garden
Soya Sushi
Rosegarden
Vichi
Udden Japanese Cuisine
bryggans sushi & bar
sushi yama
sushi i västerås