GÅ TILLBAKA

Upplev Stockholm Food & Wine och Bak & Chokladfestivalen

2 år sedan
Upplev Stockholm Food & Wine och Bak & Chokladfestivalen

Foto: @zeinaskitchen, @brinkenbakar på Instagram.

Sthlm Food & Wine erbjuder ett fullspäckat scenprogram och slås i år även ihop med Bak & Chokladfestivalen. Från 11-13 november kan du njuta av snacks och dryck, interaktion med kända kockar, det senaste nytt och massa matlagning. Dessutom kan du delta i vinprovningar och upptäcka din nya favoritmat i unika pop up-restauranger. Så om du älskar mat, vin och bakning är detta eventet för dig.

Utställare

Under mässan har du möjlighet att provsmaka vin, öl och destillat tillsammans med god mat hos utställare. Du kan inhandla dryck, nyheter på matmarknaden, kokböcker och även köksredskap. Dessutom finns det ett bageri med ett stort urval av praliner och choklad. Perfekt för gourmanden och den nyfikna!

@sthlmfoodandwine, Instagram.

Food & Wine-scenen

Sthlm food & wine-scenen i år gästas mässan av aktuella kockar med mat, tips och tricks och signering av sina nya kokböcker. Bland andra så kan du se och träffa Zeina Mourtada, Filip Poon, Sara Begner, Khadija Mohamud, Malin Mendel och Sebastian Boudet. Sandra Mastio leder samtalen på scenen.

Populära Zeina Mourtada och Filip Poon. @sthlmfoodandwine, Instagram.

Bak- & Chokladscenen

På denna scen hittar du i år några av våra mest folkkära profiler inom bakning och choklad. Ta del av deras bästa tips, tricks och få din bok signerad. Träffa bland andra Emma Brink Rask, Johan Sörberg, Jessica Frej, Fredrik Nylén och Hilda Kirkhoff.

@sthlmfoodandwine, Instagram.

Pralin-SM 2022

Sverige ska ha sitt första Pralin-SM som är det svenska mästerskapet professionella konditorer och pralinhantverkare. Tävlingen arrangeras av branschföreningen Sveriges Bagar- och Konditormästare tillsammans Bak- & Chokladfestivalen. Finalen är på söndagen den 13 november, och denna spännande tävling vill du inte missa.

Upplev hela kostcirkeln på Sthlm Food & Wine

Boka dina biljetter via Stockholmsmässan och ta med dig vänner och familj för att uppleva en unik dag med massa nya smaker. till en unik upplevelsedag med nya smaker i fokus. Perfekt tillfällen att fira fars dag på söndag i en härlig miljö.


Öppettider
:

AW-Fredag 10:00-21:00
Party-Lördag 10:00-19:00
Familje-Söndag 10:00-17:00

zeina mourtada
filip poon
sthlm food and wine
bak och chokladfestivalen
emma brink rask
fredrik nylén
stockholmsmässan