GÅ TILLBAKA

Testa dessa favoriter på Spicy Hot

ett år sedan
Testa dessa favoriter på Spicy Hot

Spicy Hot började som en liten restaurang på bara några kvadratmeter i Västerås och har idag expanderat till fler restauranger i flera städer runtom i Sverige. Med hemgjorda recept och uppdaterade hel-veganska rätter är Spicy Hot många gästers naturliga val! I Västerås finns de på tre platser: Sturegatan, Hälla och på Källgatan där allt en gång började. Guestro tipsar om tre favoriter du bara måste smaka på Spicy Hot!

Familjerecept på snabbmatskedja i framkant

Många av maträtterna och såserna kan förklara varför Spicy Hot fått sådan popularitet! Dessutom, en annan anledning till varför många gäster är återkommande beror på Spicy Hots förmåga att lyssna till förfrågningar om veganska alternativ. De har skapat en separat meny fri från bland annat fisk- och ostronsås för fler veganska och vegetariska alternativ.

Kyckling, oumph eller biff – något för alla på Spicy Hot!

Oavsett om du föredrar veganska-, vegetariska- eller kötträtter kan du vara säker på att ha allt under ett och samma tak på Spicy Hot. Här är rätterna du bara måste smaka!

Spicy Hot Västerås
Från vänster: kyckling, oumph och biff. Foto: från sociala medier.

1. Kycklingfilé  med cashewnötter

Denna klassiker på Spicy Hot har nummer ”13C” och tillagas på kycklingfilé med sting i mustig sås med cashewnötter. Serveras med ris och garnering.

2. Oumph med kokosmjölk, lime och chili

Denna veganska rätt har nummer ”v5” på menyn och tillagas på Oumph som är ett sojaprotein och wokas tillsammans med grönsaker i kokosmjölk, lime och chili. De veganska rätterna är helt fria från fisk- och ostronsås.

3. Wokad biff med thailändsk basilika

Denna rätt har nummer ”7” på menyn och innehåller mör biff med sting och mycket smak från den thailändska basilikan. Serveras med ris och garnering.

Läs här för hela menyn.

Spicy Hot Hälla
Spicy Hot Källgatan
Spicy Hot Sturegatan