GÅ TILLBAKA

GUIDE: Sallad i Västerås

2 år sedan
GUIDE: Sallad i Västerås

Detta är en guide där vi listar olika verksamheter. För att säkerställa att verksamheterna har öppet, hänvisar vi till deras egna hemsidor och sociala medier.

I takt med att sommaren är här och att temperaturen stiger vill vi allt oftare ha något fräscht och lättsmält att äta. Perfekt att ha salladen med dig på språng, till picknicken, som tillbehör till grillningen eller avnjuta på uteserveringar. Låt dig inspireras av restaurangernas kreativa kombinationer. Kanske hittar du din favoritsallad hos någon av restaurangerna nedan? Vi listar även take away nummer för att underlätta för dig!

Kajens Café

På Kajens Café finns en stor salladsbar där personalen hjälper dig kombinera ihop smaker av ditt val. Fråga gärna personalen för inspiration till kombinationer!

Take-away: 021 – 81 19 00
Adress: Mälargatan 4D

Vivaldi

Hos Vivaldi kan ma alltid räkna med en god och fräsch sallad. Du hittar bland annat klassiker som caesarsallad, prosciuttosallad och även vegetariska och veganska alternativ.

Vivaldi sallad i Västerås

Take-away: 021-128510
Adress: Gallerian 124, 722 13

Bistro Bruket

Sedan 1607 har Skultuna Messingsbruk legat på samma idylliska plats utmed Svartån. Inuti brukslokalerna kan gästerna besöka Bistro Bruket, ett lugnt och trivsamt café som tar gästerna nära naturen och erbjuder en vacker utsikt året om. Hos Bistro Bruket kan gästerna välja mellan ett stort utbud av fikabröd och drycker, och även enklare maträtter så som toasts och fräscha sallader.

Take-away: 021 – 783 10
Adress: Skultuna Messingsbruk

Salladsmagasinet

På Salladsmagasinet har de specialiserat sig på att tillverka sallader i de mest balanserade och smakrika kombinationerna. Testa till exempel en Super Bowl Gym sallad redan idag!

Salladsmagasinet sallad i Västerås

Take-away: 021-440 50 20
Adress: Fältmätargatan 22, 721 35 Västerås.

Bar Mangia Mi

På Bar Mangia Mi serveras bl.a. fräscha och hälsosamma sallader från deras salladsbar med inspiration från medelhavet. Samtliga såser och röror tillagas på plats utan tillsatser. För den som önskar finns både vegetariska och veganska alternativ.

Bar Mangia Mi sallad i Västerås

Take-away: 021 41 64 06 (smedjegatan) och 021 41 64 06 (Stora gatan)
Adress: Smedjegatan 15, 722 13 Västerås och Stora Gatan 24, 722 12 Västerås.

Cornetto bar

På Cornetto Bar hittar du en salladsbar med ett stort utbud av sallad till lunch i Västerås. Blanda ihop din egen sallad där endast fantasin sätter gränserna för kombinationen!

Take-away: 021-41 99 55
Adress: Kopparbergsvägen 23, 722 13 Västerås.

Global Living

På Global Living finns fantastiska kombinationer av hälsosamma och fräscha sallader att mätta magen med. Finns även veganska alternativ för den som föredrar! Börja även med en varm näringsrik soppa.

Global Living Sallad i Västerås

Take-away: 021 – 18 62 90
Adress: Smedjegatan 15

Hälla Kafferosteri

På Hälla Kafferosteri hittar du sallader som inte är den andra lik. Smaka till exempel deras Buddha Bowl med curry, blomkål, tomat, ingefära, rödkål, bladspenat, koriander och basmatiris. Den är vegansk samt gluten- och laktosfri!

Hälla kafferosteri Sallad i Västerås

Take-away: 021-12 42 14
Adress: Hällagatan 14, 721 34 Västerås.

 

Kajens Café
Salladsmagasinet
Sallad Västerås
Hälla Kafferosteri
Bar Mangia Mi
Cornetto Bar
Vivaldi