GÅ TILLBAKA

GUIDE: Restauranger för större sällskap i Västerås

2 år sedan
GUIDE: Restauranger för större sällskap i Västerås
RESTAURANGER FÖR STÖRRE SÄLLSKAP – VÄSTERÅS


Hösten är runt hörnet och semestern är för dom flesta ett minne blott. När vi faller tillbaka i rutiner och börjar trampa i hamsterhjulet är det viktigt att hitta saker i vardagen att se fram emot. Som bland annat härliga restaurangbesök med familj, släkt och vänner. Därför tipsar vi om några restauranger i Västerås som passar bra för just större sällskap.

Boca

Restaurang Boca är ett stort vardagsrum med en avslappnad hemmakänsla och modern miljö. De har en bred meny med bland annat tapas, kött och fisk samt dryck. Om vädret tillåter finns även en trevlig terrass att avnjuta middagen på. Besök Boca för att se menyn och boka bord.

Adress: Storagatan 36, 722 12 Västerås.

Kajplats 9  

Kajplats 9 är ett fantastiskt alternativ för dig som uppskattar en härlig atmosfär och otroliga maträtter att upptäcka, som passar alla tillfällen. Förutom fisk och skaldjur, kan du även njuta av husmansklassiker och säsongsanpassade kötträtter. Dessutom kan du njuta på deras uteservering som är en glimrande pärla från vår till höst med första parkett över Mälaren.

@kajplats9, Instagram

Adress: Sjötullsgatan 2, Västerås

Bistro Gränden

Bistro Gränden är en bistro restaurang med en modern miljö som erbjuder både stora och små rätter, allt från fisk, kött och vegetariskt med god dryck till. Du kan välja mellan öl, drinkar, ett tiotal viner och alkoholfria alternativ. Besök Bistro Gränden för att titta på menyn och boka bord.

Adress: Smedjegatan 7, 722 13 Västerås.

The Steam Hotell

The Chamberlin är ett industriellt romantiskt vardagsrum med en modern känsla på Steam Hotell i Västerås där det serveras både frukost, lunch och middag. För att boka bord och se menyn besök The Steam Hotell.

@steamhotel, Instagram

Adress: Ångkraftsvägen 14, 721 31 Västerås.

Restaurang Bellman

Restaurang Bellman har en vacker gammaldags romantisk miljö, med en mysig stor terrass. Här serveras både lunch och middag. Vid tillställningar eller middagar finns en festvåning där upp till 46 personer får plats. Besök Bellmans Restaurang för att se menyn och boka bord.

Besöksadress: Stora Torget 6, 722 15, Västerås.

Djäknebergets restaurang

Djäknebergets restaurang är perfekt för högtider då hela eller delar av restaurangen går att boka. Restaurangen har en vacker utsikt över Västerås city och det finns möjlighet att äta både inomhus och ute på terrassen. Besök Djäknebergets Restaurang för att se menyn och boka bord.

@djakneberget_restaurang, Instagram

Besöksadress: Djäknebergsgatan 10, 724 61 Västerås.

”Delad glädje = Dubbel glädje”

Har du något mer tips på restauranger i Västerås som passar för större sällskap? Maila oss på [email protected]!
Restauranger i Västerås
Djäknebergets restaurang
Boca
Restaurang Bellman
The Steam Hotell