GÅ TILLBAKA

GUIDE: Food trucks Västerås

2 år sedan
GUIDE: Food trucks Västerås

FOOD TRUCKS VÄSTERÅS

Sommaren är äntligen här och vad passar bättre än att äta på språng. Upptäck olika restauranger på hjul och få koll på vilka food trucks som finns i Västerås. För att bäst hålla koll på vart food trucksen befinner sig spana in varje enhets sociala medier och hemsida.

Mr.Mango

@mrmangostreetfood, Instagram.

Hos Mr. Mango hittar du läckra rätter som har en råvara som huvudfokus – ja, som du kanske gissade är det mango. Konceptet föddes ur idéen att inte begränsas till ett specifikt kök, utan snarare fokusera på en råvara som skulle vara återkommande och den röda tråden. Mangon föll sig naturligt på något vis. De kombinerar och experimenterar med olika smaker och rätter från olika kök.

RibHaus

The OG hamburgertruck! En lokal stjärna som tagit sig runt land och rike. Ett sant hantverk av burgare hittar du på menyn och du kommer garanterat inte ångra dig.

Happy Banh Mi

@happybahnmi.streetfood, Instagram.

Happy Banh Mi är en food truck som serverar vietnamesiska Banh Mi. De serverar Banh Mi som är ett luftigt bröd med spröd yta som fyllning och smakrik sås; välj mellan entrecote, kyckling, fläsk eller vegetarisk.

Aros catering

@aroscatering, Instagram

Med deras foodtruck på plats kan ni få allt från varmkorv till en tre rättersmiddag. Detta på olika platser från tomten hemma till gläntan vid vattnet, verkstaden eller stugan. Flexibelt minst sagt!

Ribhaus
Food trucks
Food trucks Västerås
RibHaus Container
RibHaus Food truck
Aros catering
Brödernas glassbomb
Marcel P