GÅ TILLBAKA

GUIDE: Pasta i Västerås

2 år sedan
GUIDE: Pasta i Västerås

Detta är en guide där vi listar olika verksamheter. För att säkerställa att verksamheterna har öppet, hänvisar vi till deras egna hemsidor och sociala medier.

Ta en snabb tripp till Italien! Färsk pasta, klassisk pasta, nya versioner av gamla godingar, ja du förstår. Är du sugen på pasta i Västerås kommer denna guide säkerligen leda dig rätt. Guestro tipsar om restauranger och caféer som har utsökt pasta i Västerås!

LIMONE

På Limone finns pasta för alla smaker med på lunchmenyn. Välj mellan pasta med tonfisk, oxfilé, scampi, pancetta eller chili-köttbullar!

DI SPAGNA

Västerås egna europeiska brasserie Di Spagna har alltid pasta med på lunchmenyn. All pasta på Di Spagna är dessutom helt egentillverkad! Smaka till exempel deras populära spaghetti med buffelmozzarella.

BAR MANGIA MI SMEDJEGATAN

Prova den smakrika pastarätten Pasta Manzola som består av biff, gorgonzola, chili, persilja och citron. Bar Mangia Mi erbjuder flera pastarätter på menyn där även veganska alternativ finns med.

Mocca Deli

Med sin mysiga och hemma-inspirerade inredning, finner vi hos Mocca Deli en högst personlig miljö och menyn är noga uttänkt för att det ska finnas något för alla, vare sig du är sugen på lunch, fika, något hälsosamt eller ett glas vin i baren. Ett ställe för alla typer av människor, för alla plånböcker, och för alla tillfällen.

Smaklig måltid!

Limone
Lunch i Västerås
Bar Mangia Mi Smedjegatan
Pasta Västerås
mocca deli
mocca deli västerås
di spagna