GÅ TILLBAKA

Du har väl inte missat O’Learys storslagna nöjespalats?

5 år sedan
Du har väl inte missat O’Learys storslagna nöjespalats?

O’LEARYS VÄSTERÅS
I somras i år blev det äntligen klart att O’Learys Västerås tar över Strikes lokaler och utökar till en lokalyta på 4000 kvadratmeter. Resultatet är det alla Västeråsare väntat på: en naturlig mötesplats för event och nöje.

Bowling & Games kallas det nya tillskottet som gjort O’Learys komplett. Vi har träffat O’Learys driftchef Ricardo Sanchez som berättar mer om nöjesplatsen.

Ett nöjespalats i tre delar

– Det är en nöjespalats som under ett och samma tak har en restaurang och sportbar, ett aktivitetscenter och en nöjesdel med schlagerbar samt livescen, berättar Ricardo Sanchez. Att tillföra aktivitetsdelen blev en naturlig satsning eftersom den var det enda som saknades för att O’Learys Västerås skulle vara komplett.

O'Learys Västerås
Ricardo Sanchez, driftchef på O’Learys Västerås.

Minigolf, bowling och alldeles egen Schlagerbar på O’Learys Västerås

På O’Learys Västerås har man skapat en perfekt mötesplats med många valmöjligheter. Här kan man prova på minigolf, bowling, biljard, pingis, shuffle och arkadspel under ett och samma tak.

O'Learys Västerås

Karaokerum för sångfåglarna

Utöver detta finns även två karaokerum för alla sångfåglar. Och för alla schlagerälskare där ute hålls även Schlagerbaren öppen på fredagar och lördagar. Schlagerbaren är öppen på fredagar och lördagar från 23:00-03:00 med rekommenderad ålder på 23 år och uppåt.

https://www.instagram.com/p/Br1Vu50nLbU/

”En perfekt mötesplats med många valmöjligheter.”

Frågesporten du inte vill missa

Torsdagar på O’Learys är ett måste för alla frågesportsentusiaster! Konceptet är enkelt: kom på afterwork, lyssna på livemusik och få dessutom chansen att vinna pris till ditt lag.

Kick-Off eller konferens? Skräddarsy ditt evenemang!

– Vi är väldigt flexibla i aktivitetsdelen och kan erbjuda gäster unika paketlösningar mot förbeställning inför kick-off, konferens eller julbord, säger Ricardo Sanchez.

Unika paketlösningar för kick-off eller konferens.

– Kapaciteten är otroligt stor där vi i restaurangen får plats med 900 personer och likaså i aktivitetsdelen. Detta ger oss en möjlighet att ta emot uppemot 1800 personer samtidigt, förklarar Ricardo vidare.

O'Learys Västerås
Ta med ditt arbetsgäng eller företag på en skräddarsydd kick-off eller konferens på O’Learys Västerås. Foto: O’Learys Västerås Facebooksida.

I aktivitetsdelen kan man erbjudas klassiska menyer från restaurangen, så på en och samma plats får man lokal, aktivitet, mat och dryck för hela företaget eller gänget!

Har du besökt Bowling & Games? Vilken var din favoritaktivitet? Kommentera nedan och låt oss veta!
O'Learys Västerås
O'Learys Västerås Bowling & Games
Bowling & Games Västerås