GÅ TILLBAKA

Stockholm: Njut av nyårssupéen på hemmaplan

2 år sedan
Stockholm: Njut av nyårssupéen på hemmaplan

Omslagsbild: @villagodthem, Instagram.

Att planera nyårsmenyn kommer ofta med höga förväntningar och många timmar i köket. Och varför får vi ofta för oss att testa de svåra desserterna första gången just på nyårsafton? Det bästa av allt är att det finns en härlig lösning. Många restauranger i Stockholm erbjuder nämligen nyårsmenyer som går att hämta upp eller levereras hem till dörren på självaste nyårsafton.

Färdiglagade, lyxiga och riktigt goda rätter där varken du eller dina gäster behöver stå flera timmar i köket. Så fokusera på att umgås, fira ut det gångna året och fira in det nya. Spana in våra tips på nyårsmiddag take away i Stockholm nedan.

Noi

Noi på Nobis Hotel ett bra alternativ erbjuder en imponerande nyårskasse i år. Den består av en trerättersmeny du kan få med fokus på kött eller vegetariskt alternativ. Till menyn hittar du dessutom vinförslag. Mer info på deras hemsida.

Nobis Hotel Stockholm nyårsmiddag takeaway
@nobishotelstockholm, Instagram.

Pris: 855 kr/person
Avhämtning 30 dec kl 12–17

Artilleriet

Njut av en lyxig nyårspåse med en färdiglagad fyrarättersmeny. Menyn består bl.a av skaldjurstoast, oxfilémedaljong och crème caramel. Dessutom får du även Artilleriets drinkmix som blandas med champagne. Och vill du rädda dagen efter har du möjlighet att lägga till skagenröra till räddningssmörgåsen dagen efter.

Artilleriet nyårsmiddag takeaway
@restaurangartilleriet, Instagram.

Pris: 895 kr/per person (minimum 2 pers)
Beställ senast 29 dec kl 14, hämtas 31 dec kl 10–13

Villa Godthem

En klassisk nyårssupé! Börja med toast skagen fortsätt vidare med grillad oxfilé och avsluta med pannacotta med vit choklad.

Villa Godthem nyårsmiddag takeaway
@villagodthem, Instagram.

Pris: 725 kr/person

Melanders

Fisk eller kött? Det är den stora frågan! Melanders erbjuder i år en trerättersmeny eller en lyxig skaldjurspåse. Du kan dessutom göra mindre beställningar med tilltugg, exempelvis löjrom, skagenröra, ostar och desserter.

Melanders nyårsmiddag takeaway
@melandersbrasserie, Instagram.

Pris: Skaldjurspåse 995 kr/person
Hämtas i butik eller levereras hem

Slipp stök och bök i köket och gör det enkelt för dig själv i år med en nyårsmiddag take away i Stockholm.

Miss Voon

Asian fusion på hemmaplan! Miss Voon har kombinerat ihop en nyårskasse med yuzuoliver, wagyu cecina, hummertaco och fjordlax, bland mycket annat gott.

Miss Voon Nyårssupé Stockholm
@missvoonstockholm, Instagram.

Pris: 1300 kr/person
Hämtas 30–31 december

Le Bon Plat

Förgyll nyårsafton i hemmets lugna (eller inte) vrå med Le Bon Plats franska nyårsmeny! Välj mellan rätter som bland anant torkad kaviar med tryffel, konfiterad anka och olika desserter.

Le Bon Plat Stockholm nyår take away
@lebonplat.stockholm, Instagram.

Pris: 890 kr/pers
Beställ innan den 27 dec, hämta 30–31 dec.

Poké Burger

Tillaga Poké Burgers nyårskasse på hemmaplan och skryt lite extra. Det är nämligen så att nyårskassen är fullspäckad med massa läckerheter. Det ingår en fyrarättersmiddag; hummerbisque, råbiff, oxfilé och cheesecakekräm, alt. vegetariska alternativ. Hämta upp din nyårsmiddag take away Stockholm på någon av filialerna.

Poké Burger Stockholm Take away nyår
@pokeburger, Instagram.


Pris: 535 kr/person
Hämtas upp i Alvik, Ekerö, Stureplan, Norrtälje eller Ulriksdal

take away
villa godthem
nyår stockholm
artilleriet
nyårsmiddag take away stockholm
nyår 2022 stockholm
melanders
noi
nobis hotel stockholm