GÅ TILLBAKA

Guide: Nyår i Västerås 2022

2 år sedan
Guide: Nyår i Västerås 2022

Foto: @kajplats9, Instagram.

Året börjar lida mot sitt slut och stressen kring vems kök vi ska trängas i i år börjar uppkomma. Men vi tänker såhär, underlätta för dig själv i år och ta del av Västerås nyårsfirande i olika former. Njut av en nyårskasse eller ta dig ut på stan för att fira stort. Vi listar vart du kan fira nyår i Västerås 2022.

Hotel Plaza

Slå på stort och fira nyår i Västerås 2022 med en staycation! Börja med en fantastisk 4 rätters- middag i restaurangen och skåla sedan in det nya året med en utsikt över en färggrann nyårshimmel från SkyBar. Efter en god natts sömn unnar du dig deras stora frukostbuffé. Dessutom förlängs utcheckningen till 13.00, den perfekta starten på det nya året helt enkelt!

Hotel Plaza Nyår i Västerås 2022
Den otroliga frukosten att ta del av dagen efter. @hotelplazavasteras, Instagram.

Pråmen

Kliv ombord Pråmen och avsluta året med stil. Boka deras traditionsenliga 6-rätters nyårssupé med fantastiska smaker.

Pråmen nyår i Västerås 2022
@pramenvasteras, Instagram.

Läs mer om hur du bokar här.

Kajplats 9

Fira nyår i klass på hemmaplan! Beställ Kajplats 9s nyårskasse och bjud sällskapet på en otrolig middag. Med allt från snacks till hummersoppa och otroliga alternativ på varmrätt kan du fira in det nya året på topp. Dessutom finns det även en barnmeny med klassiker såsom köttbullar, potatismos, gräddsås, lingon till huvudrätt och efterrätten består av vaniljglass och chokladsås.

Kajplats 9 nyår i Västerås 2022
@kajplats9, Instagram.

Läs mer om hur du bokar din nyårskasse för nyår i Västerås 2022 här.

Di Spagna

Njut av dina favoriträtter från Di Spagnas meny en sista gång i 2022. Restaurangen har öppet 17:00 – 23:30 så du hinner precis ut för att se fyrverkerierna vid tolvslaget. Boka ditt bord enkelt här hemsida.

Di Spagna Västerås Nyår 2022
@dispagnavasteras, Instagram.

Vill du ha tips på vart du kan fira nyår i Stockholm? Spana in vår guide här.

Kajplats 9
Pråmen
hotel plaza
di spagna
nyår i västerås
nyår västerås 2022
nyår 2022