GÅ TILLBAKA

Guide: Nyår i Stockholm 2022

2 år sedan
Guide: Nyår i Stockholm 2022

Året lider mot sitt slut och nyårsafton närmar sig. Slipp den där jobbiga känslan av planering och att stå själva i köket hela kvällen, utan unna er en kväll på stan. Välj bland allt från klassiska nyårssupéer till lyxiga nyårsfester mitt i huvudstaden. Vi tipsar om grymma ställen för att fira nyår i Stockholm med allt som hör till!

Brasserie Balzac

Med inspiration från storkrogar i Paris och New York kan du fira in nyåret i samma kontinentala stil hos Balzac. Börja dagen med en nyårsbrunch och fortsätt vidare med bubbel och ostron i klassisk nyårsanda för att sedan njuta av en femrättersmeny på Brasserie Balzac.

@brasseriebalzac, Instagram.

Tid: 12–01
Pris: Nyårssupé 990 kr

Himlen

Högst upp i Skrapan med en riktigt ståtlig utsikt hittar du Himlen. De serverar både nyårsanpassad lunch och nyårssupé på fyra eller fem rätter. Dessutom har de även en fantastisk vegetarisk nyårsmeny.

@restaurang_himlen, Instagram.

Tid: 12–03
Pris: Lunch 695 kr, middag 1095/1495 kr (tidig/sen sittning)

Tako

Fira in nyår i Stockholm med Asian Fusion! Välj mellan á la carte och en femrätters nyårssupé, med bland annat steam buns med soft shell crab, lyxig nigiri, lobster oshi och wagyu. Utöver en fantastisk meny så utlovas även en riktigt festlig atmosfär med DJ:s och champagne.

@restaurangtako, Instagram.

Tid: Sittningar från kl 17
Pris: 995 kr

Rival

Lämna över allt ansvar och fokusera helt på att njuta! Boka en staycation med boende, nyårssupé och frukost. Du är välkommen redan från förmiddag fram till 02.

Tid: 11–02
Pris: Nyårspaket från 2945 kr per person och natt

Diplomat

På Strandvägen serverar Diplomat en nyårsmeny i toppklass. Du hittar bland annat gravad lax, hummersoppa och oxfilé. Dessutom har du även första parkett över fyrverkerier som ses över Nybroviken.

@hoteldiplomatsthlm, Instagram.

Tid: Från kl 19
Pris: Nyårssupé 1295 kr, vinpaket 995 kr

Grodan

På Kungliga Operan där Grodan numer är beläget kan du njuta av en lyxig femrättersmeny med passande dryckespaket. Löjrom, anklever, oxtartar, hummersoppa och hjortytterfilé – du förstår, det här är en meny du inte vill missa. Med utsikt över Kungliga Slottet samlas man på Strömterrassen efter middagen och skålar in det nya året.

@grodangrevture, Instagram.

Tid: Från kl 19
Pris: Meny med dryckespaket 1 950 kr, med alkoholfritt paket 1 450 kr

Grand Hotel

Här snackar vi lyx och ett sprakande nyår! I Vinterträdgården på Grand Hôtel firas året in med storbandsfest. Det väntas en välkomponerad nyårssupé om fem rätter efterföljt av livemusik med Evelina Olsén. Välkyld champagne och en av Stockholms bästa utsikter, det blir inte bättre än så. Dessutom kan du i väntan på tolvslaget kan du även njuta av en drink i Cadierbaren.

@grandhotelstockholm, Instagram.

Tid: Insläpp 18.30–20
Pris: Nyårssupé 2 195 kr

Vassa Eggen

Här snackar vi fest! Samla kompisgänget och tuta och kör. Stureplanskrogen Vassa Eggen bjuder in till en grym nyårsmiddag och fest. En nyårsmiddag i fyra serveringar där du sedan kan fortsätta nyårsfirandet i sann Stockholmspuls.

@vassa_eggen, Instagram.

Tid: Sittningar från kl 17.30
Pris: 1145 kr