GÅ TILLBAKA

Nyår i Stockholm 2023

7 månader sedan
Nyår i Stockholm 2023

Att fira nyår i Stockholm 2023 erbjuder en mängd spännande alternativ, från exklusiva middagar till livliga fester. Här är några av de bästa restaurangerna och caféerna att välkomna det nya året på. Utöver nyårsmiddagar och nyårspaket så erbjuder även vissa restauranger nyårskassar eller takeaway alternativ som kan förgylla ditt nyår i Stockholm.

  1. At Six: På detta livsstilshotell på Brunkebergstorg kan du njuta av en femrättersmeny i restaurangen Dining Room, eller en skaldjursplatå i baren Blanche & Hierta. Det finns också en nedräkningskonsert med rapparen Petter på takbaren Stockholm Under Stjärnorna. Du kan även välja att boka ett helt paket med femrättersmeny, fest och övernattning. Priserna varierar mellan 1295 kr för skaldjursplatå till 2150 kr för femrättersmeny​​.
  2. Hotel Kung Carl: På Hotel Kung Carl kan du njuta av en fyrrättersmiddag med rätter som hummersoppa och chokladfondant. Nyårsskål på takterrassen och ett vegetariskt eller veganskt menyval är tillgängligt. Priserna varierar från 695 kr till 995 kr​​.
  3. Restaurang Skeppsbron 10: Denna restaurang erbjuder en nyårsmeny med bland annat Kalixlöjrom, hummer och hjortrygg, med en spektakulär utsikt över Stockholm. Menyn kostar 1495 kr​​.
  4. Södra Teatern: För en mer dansfylld nyårsafton, Södra Teatern på Mosebacke erbjuder en fest med Stockholms bästa DJ:s och flera dansgolv, karaoke och en fantastisk utsikt över fyrverkerierna​​.
  5. Grand Hôtel: På Grand Hôtel kan du välja mellan en storslagen nyårsbuffé på Verandan, en exklusiv nyårssupé i Vinterträdgården, eller en sexrättersmeny på restaurangen Grand Soleil​​.
  6. Kasai: På denna cocktailbar och restaurang på Östermalm kan du njuta av japansk fusionmat och en flott fest med asiatisk mat, dryck, shower och en fantastisk atmosfär​​.
  7. The Winery Hotel: Detta hotell erbjuder en femrätters nyårssupé med kammussla och oxfilé, ackompanjerat av ett högklassigt vinpaket, och firande på takterrassen med champagne​​.
  8. Café Schweizer: Traditionsenligt haft Café Schweizer även i år ett mysigt upplägg. Hit kommer man om man vill ha ett lite lugnare nyårsfirande, byt ut avskamningsmenyn mot ett lite mer ödmjukt alternativ.

Det finns också andra evenemang och aktiviteter runt om i staden, inklusive konserter, galor och publika evenemang​​.

Så oavsett om du är ute efter en lyxig middag, en festlig tillställning eller bara en vacker plats för att se fyrverkerierna, har Stockholm något att erbjuda för alla smaker och preferenser denna nyårsafton.

nyårskasse
Nyår 2023
Nyårsmiddag
Stockholm 2023