GÅ TILLBAKA

Premiäröppning för Mr Mango lunchhak i Västerås!

5 år sedan
Premiäröppning för Mr Mango lunchhak i Västerås!

Tidigare i år skrev Guestro om Mr Mango Foodtruck inför premiären av första åket. Efter många turer runtom i Sverige är det dags för premiäröppningen av Mr Mango, lunchhaket!

Det började med idén om en foodtruck och kärleken till en råvara

Grundarna av Mr Mango, Josefin Jackson och Marcus Nilsson, har sedan gymnasietiden burit med sig idén om att starta en foodtruck. Med olika erfarenheter inom restaurangbranschen visste de båda att de inte ville begränsas till ett enda kök, men ändå behålla en röd tråd genom menyn.

Mr Mango Lunchhak
I början på året åkte Mr Mango Foodtruck sin första åktur och har sedan dess varit på olika resor genom landet.

Vem älskar inte Mango? tänkte de. Och i början på året blev idén till en verklighet: Mr Mango Foodtruck rullade och var igång! Sedan dess har Mr Mango Foodtruck varit på många resor genom landet och gästat event som bland annat Street Food Västerås med flera.

MANGO SOM RÅVARA I FOKUS

Josefin och Marcus kände att Mango var svaret på den röda tråden de sökte och responsen de fick visade att de prickat rätt. Med olika recept och kombinationer provade de sig fram i köket där vänner och bekanta fick smaka och ge feedback. Det visade sig att rätter som både hamburgare och tacos men även vegetariska alternativ gick perfekt ihop med mango.

– För oss är det viktigt att menyn har något för alla, förklarar Josefin och Marcus.

Ny lunchmeny på en fast adress i stan!

Efter den goda responsen från runtom i landet och besökande gäster är det dags för Mr Mango att utöka. Den 9 september 2019 är det premiäröppning för Mr Mango lunchhak på Sigurdsgatan 25 i Västerås. Mellan 11:00-14:00 serveras lunchen som fått en ny meny med både gamla godingar och några nya rätter.

Mr Mango Lunchhak
Foto: Johan Lindfors.

På den nya lunchmenyn som serveras via lunchluckan hittar man bland annat rätter såsom Majestic pulled pork in a bun med mangochutney, Mad fish taco med mangoyoghurt och Muscular Sallad med mango glazed chevré eller tortiglioni med mangopesto. Och mycket mer!

Först till kvarn vid premiäröppningen? Ja, det lönar sig!

Josefin och Marcus meddelar att de första 250 gästerna som besöker Mr Mango:s lunchlucka på måndag kommer att bjudas på en gåva. Vad den gåvan är förblir dock en hemlighet till måndag!

Du kan följa Mr Mango på deras sociala medier eller besöka dem via deras hemsida för uppdaterad information om öppettider, kommande event eller bokning av catering.

Mr Mango Lunchhak
Foto: Johan Lindfors.

Mr.Mango Lunchhak

 

Mr Mango Foodtruck
Josefin Jackson
Marcus Nilsson
Premiäröppning
Mr.Mango lunchlucka
Mr.Mango lunchhak
Mango
Mr Mango Västerås