GÅ TILLBAKA

Fira midsommar i Västerås här!

3 år sedan
Fira midsommar i Västerås här!

Detta är en guide där vi listar olika verksamheter. För att säkerställa att verksamheterna har öppet, hänvisar vi till deras egna hemsidor och sociala medier. Är du restaurang/café med midsommarerbjudande men ej är med på listan? Kontakta oss på  så lägger vi till din verksamhet. 

Äntligen är midsommar runt hörnet – som vi längtat! Visste du att den största helgdagen tillsammans med jul i Sverige är just midsommar? Julen firas oftast hemma med familj och midsommarfirandet sker främst tillsammans med vänner och släktingar utomhus och förhoppningsvis i fint väder. Vi listar nedan vart du kan fira midsommar i Västerås under denna fantastiska helgdag!

Kajplats 9

Vill du fira midsommar med första parkett över Mälaren så är det Kajplats 9 som gäller! Njut av fantastiskt läcker mat och en god midsommarstämning – mitt i City. Samla vännerna och starta midsommarafton på topp med en härlig meny á la K9 där de erbjuder deras populära sillplateau.

@kajplats9, Instagram.

Meny:
Martjesill, senapssill, inlagd sill, västerbottenost, kryddost, svensk färskpotatis, brynt smör, hackat ägg, gräslök, gräddfil & knäckebröd.

Pris:
Hel 265 kr
Halv 185 kr

kajplats9.se

*Serveras endast 25/6

Veggoköket

Fräscha sommarsmaker pryder menyn i vegansk tappning hos Veggoköket. Du kan enkelt via deras hemsida beställa årets midsommartallrik och menyn ser du nedan.

Pris:  199:-

Meny:

* Örtig potatissallad med rädisor och sparris
* Het shish kebab
* Färgsprakande krispsallad
* Vitlöksfrästa champinjoner
* Tomat och chilivinegrette
* Lime och mangodip
* Citronkaka med vit chokladganache och jordgubbar.

Borgåsunds Restaurang

Ännu en fantastisk utsikt över Mälaren hittar du ute i lugnet hos Borgåsunds restaurang. De erbjuder en fantastisk midsommartallrik med sommarens alla läckraste smaker.

@borgasundsrestaurang, Instagram

SOS tallrik:
Västerbottenpaj, tre sorters sill (klassisk inlagd, matjes, senap), syrat smör, fröknäcke, rödlök, löjrom, kallrökt laxröra, kokt (kall) potatis.

Pris: 175kr.

Frösåker Anno 1800

Ute på Frösåker Golf & Country Club hittar du restaurangen Frösåker Anno 1800. I den idylliska golfmiljön kan du njuta av midsommargolf och givetvis en sillbuffé med liten efterrätt. Ett tips är att boka för att säkra din plats.

Pris: 175kr.

Kajplats 9
Veggoköket
Kajplats 9 Västerås
midsommar
midsommar 2019
borgåsunds restaurang