GÅ TILLBAKA

Midsommar i Örebro

ett år sedan
Midsommar i Örebro

Njut av din Midsommar i Örebro på de allra bästa caféerna och restaurangerna, där tradition möter modernitet. Varje plats är unik, med fantastiska vyer och i populära lägen.

  1. Stallbacken Café & Restaurang – En klassiker för Midsommar i Örebro. Belägen mitt i Örebro slottspark, erbjuder detta café och restaurang spektakulär utsikt över Örebro slott. Midsommarmenyn är traditionell med en modern twist, och du kan njuta av en somrig middag på deras utomhusterrass.
  2. Restaurang Salt – Med en fantastisk utsikt över Svartån, är Restaurang Salt en perfekt plats för midsommarfirande. Här kan du avnjuta en utsökt midsommarmeny med fräscha rätter och ett brett utbud av drycker.
  3. Café Piper – Denna charmiga plats, belägen vid Stortorget, är känd för sin utsökte bakverk och kaffe. Med sina utomhusbord blir Café Piper en populär samlingsplats under Midsommar i Örebro.
  4. Villa Strömpis – Denna historiska villa, belägen vid Svartån, erbjuder en unik midsommarupplevelse. På deras terrass kan du njuta av en utsökt midsommarmeny medan du blickar ut över vattnet.
  5. Restaurang Kungsgatan 1 – Ett stenkast från Örebro slott, denna eleganta restaurang erbjuder gourmetmåltider som kommer att göra din midsommar extra speciell. Dessutom har du en fantastisk utsikt över staden från deras takterrass.
  6. Café Örebro Slott – Denna pittoreska café inne i Örebro Slott är en perfekt plats för en midsommarmiddag. Med utsikt över den vackra slottsparken, kan du njuta av traditionella svenska midsommarrätter och ett urval av kaffe och bakverk.
  7. Svampen Observatoriet – Slutligen, vad kan vara bättre än att fira Midsommar i Örebro vid den ikoniska Svampen? Även om det inte finns en restaurang på toppen, finns det flera fina picknickområden i närheten, och utsikten är otroligt vacker.

Var du än väljer att fira din Midsommar i Örebro, kommer du att ha en oförglömlig upplevelse. Så varför inte prova några av dessa underbara platser detta år?