GÅ TILLBAKA

De 7 bästa ställena att fira midsommar i Stockholm: Caféer och restauranger med fantastiska vyer

ett år sedan
De 7 bästa ställena att fira midsommar i Stockholm: Caféer och restauranger med fantastiska vyer

Midsommar, en av de mest firade helgerna i Sverige, är en perfekt tid att uppleva det bästa av Stockholm. Staden är känd för sina otroliga utsiktsplatser, charmiga caféer och utsökta restauranger. För att göra din midsommarupplevelse i Stockholm oförglömlig, här är de sju bästa platserna att fira midsommar.

Fjäderholmarnas Krog:

Denna pittoreska krog och festvåning ligger på Fjäderholmarna, Stockholms närmaste skärgårdsö. Med fantastisk utsikt över havet och en traditionell midsommarmeny är det en perfekt plats att fira Midsommar i Stockholm.

Caféet Gondolen:

Gondolen erbjuder en imponerande utsikt över Stockholm. Dessutom serverar caféet en mängd svenska delikatesser, inklusive traditionella midsommarrätter, vilket gör det till ett utmärkt val för att fira in Midsommaren i Stockholm.


Restaurang Oaxen Slip:

Oaxen Slip, beläget på Djurgården, är känd för sina utsökta fiskrätter och sin underbara utsikt över vattnet. Dess lugnande atmosfär och smakrika midsommarkoncept är allt du behöver för att njuta av en fantastisk midsommar.


Trädgården Under Bron:

En populär utomhusplats belägen under Skanstullsbron, Trädgården Under Bron är ett utmärkt ställe att njuta av midsommarens magi. Dess utomhusfest med live musik och dans strax innan eller under midsommar skapar en verklig feststämning.


Skeppsholmen Hotel:

Med sin imponerande utsikt över Stockholms inlopp och dess vackra omgivning, erbjuder Skeppsholmen Hotel en elegant restaurang med ett brett utbud av maträtter för att fira midsommar.


Rosendals Trädgård Café:

Beläget på Djurgården, är Rosendals Trädgård känt för sina organiska och säsongsmässiga menyer, samt dess idylliska utsikt över trädgården. Caféet erbjuder en fantastisk miljö för en avkopplande midsommar i Stockholm.


Café Schweizer:

En pärla i Gamla Stan, beläget i början av Västerlånggatan, erbjuder en fantastisk upplevelse där tradition blandas med influenser från hela Europa, en utmärkt plats att fira midsommar eller varför inte kombinera ihop en take-away kasse som passar picknicken.

Sammanfattning:

Oavsett var du väljer att fira din midsommar i Stockholm, kommer dessa caféer och restauranger att erbjuda en minnesvärd upplevelse. Med fantastiska vyer och utsökta rätter, kommer din Midsommar i Stockholm att bli oförglömlig. Besök gärna varje verksamhets egna hemsida för aktuella erbjudanden och aktuell information om öppettider under midsommar.