GÅ TILLBAKA

Middag i Västerås: Kvällarna vi alla längtar efter

2 år sedan
Middag i Västerås: Kvällarna vi alla längtar efter

Välkommen till våra middagstips. Ibland vill en bara lyxa till det, helt utan anledning, för livet är nu. Och ibland vill en planera en pangkväll med vännerna från högstadiet och skratta åt gamla minnen. Och ibland bara klä på sig nåt utan kräk på kläderna och sitta ostört en timme eller två utan att någon ropar mamma/pappa. Och ibland vill en bara överraska någon som verkligen förtjänar det. Ja, middagar är oundvikliga för äta bör vi, men anledningarna till att samlas ute på stan kan vara oändliga men alla minst lika viktiga. Så njut av en middag i Västerås, nedan hittar du våra tips. 

Kajplats 9 

Är du sugen på skaldjur eller riktigt bra kött så är Kajplats 9 stället för dig. Med första parkett över Mälaren har du dessutom en riktigt fin utsikt.

@kajplats9

Di Spagna 

Upplev det europeiska brasseriet med välkomponerade smaker influerade från olika länder. Varför inte beställa in flera olika rätter att dela på?

@dispagnavasteras

Agrill

Grillat är godast som vissa brukar säga. Träkolsgrillen hos Agrill är huvudnumret och du kan njuta av massa goda kombinationer.

@agrillvasteras

Udden Japanese Cuisine

Det bästa med sushi är att det alltid finns nya kombinationer att testa, inte sant? Ibland är en bara sugen på basic laxbitar, och ibland vill en festa till det med namn på rätter vi inte ens kan uttala. Och edamamebönorna till förrätt? Snälla, det är en home run.

@udden_vasteras

Frank Bistro

Upplev fine cuisine hos Frank och njut av en spännande resa där du blir serverad en fyrarättersmeny – utan att ha en aning om vad det är. Förutom det du väljer bland fisk, kyckling eller kött. Men det är det enda. Resten är som en spännande skattjakt, fast med mat och utan att du behöver leta.

@frankbistrovasteras

Njut av en härlig middag i Västerås som tar dig på en smakresa du sent glömmer.

Bastard Burgers  

Den snabbt växande streetfood kedjan Bastard Burgers har öppnat upp även i Västerås. Här serveras prisbelönta burgare och Sveriges största veganska utbud. Inspirationen hämtas från New York och kvaliteten kommer från Norrland.

@bastardburgers, Instagram.

Adress: Köpmangatan 6, Västerås

Grekiska grill och bar

Adress: Kopparbergsvägen 27, 722 13 Västerås

NOM

  • Ett kök med fokus på kött där du kan välja köttmixer att dela på eller tilltuggsbuffé på fredagar för luncher i kombination med AW. Dessutom en härlig uteservering vid vattnet.
Lunch i Västerås
NOM. Foto: @dianaholtes, @nombaren och @henord på Instagram.
Kajplats 9
Agrill Västerås
Udden Japanese Cuisine
middag västerås
middag
middag i västerås
di spagna
di spagna västerås
agrill
frank bistro
frank västerås
udden sushi