GÅ TILLBAKA

Matildas Bistro: En pärla i Täby

8 månader sedan
Matildas Bistro: En pärla i Täby

Matildas Bistro i Täby erbjuder en unik matupplevelse för hela familjen i ett klassiskt Bistro-format.

Restaurangen slog upp portarna den 20 November 2023, det är redan uppenbart att man kommer att bli känd för sin omsorgsfullt tillagade mat och ett brett utbud av drycker.

Det ser ut som att Matildas Bistro kan bli det perfekta valet för alla måltider – från en avkopplande lunch till en elegant middag. Med fokus på vällagade maträtter som tillfredsställer varje smak.

Foto: Tomas Jensing – En utsökt Högrevsburgare och en klassisk Fish’n Chips till höger.

Dessutom erbjuder Matildas Bistro utmärkt catering för alla typer av evenemang. Oavsett om det gäller ett familjesammanträde, företagsevent eller en större fest, kan de skräddarsy en meny som passar varje tillfälle. Deras expertis i det svenska köket garanterar en måltidsupplevelse som är både läcker och minnesvärd.

Med sin vackra miljö, förstklassiga mat och familjevänliga atmosfär, är Matildas Bistro det uppenbara valet för alla som söker en restaurang i Hägerneholm och Täby. Oavsett om det gäller en lätt lunch, en elegant middag, eller catering för ett större evenemang, erbjuder Matildas Bistro en upplevelse utan krångel och full av njutning.

Vi ser fram emot att följa deras resa! Fortsättning följer!

stockholm
Täby
Matildas Bistro