GÅ TILLBAKA

Det här är nya Mälarkrogen

2 år sedan
Det här är nya Mälarkrogen

Mälarkrogen, eller som många minns det som – gamla Sjökrogen som brann ned i april 2016, är tillbaka i ny skepnad. Vid Svartåns mynning mot Mälaren hittar vi restaurangen som nu drivs av Niklas Bergh och Ricardo Sanchez tillsammans med Mikael Lagelius och Lennart Holmgren. Det här är nya Mälarkrogen Västerås.

Ett ställe för glädje och umgänge 

Niklas och Ricardo som numer styr skutan är två kockar med gedigen erfarenhet inom branschen och har tidigare arbetat med varandra på olika ställen i Västerås. Med enorm passion och kärlek för mat erbjuder de nu en läcker meny som passar alla preferenser med internationella rätter. Med fokus på kvalitativa råvaror och en hög nivå på service är deras mål att skapa en härlig atmosfär för skönt häng med liv och glädje, och givetvis läcker mat.

Unik utsikt över Mälaren 

Med den fantastiska utsikten över Mälaren blir detta automatiskt ett ställe för sena sommarkvällar där du kan inmundiga dina favoriträtter och drycker med första parkett till solnedgången. Med härlig stämning och musik kommer du kunna njuta av våren och sommarens härliga dagar på uteserveringen i gott sällskap.

På menyn just nu 

På menyn hittar du tre lunchrätter som består av fisk, kött och ett vegetariskt alternativ.  Dessa rätter varierar varje vecka. De har även några stående rätter på menyn:

Toast Öjeby – Kräftstjärtar, kummin, västerbottenost, akvavit, dill.
Mälarkrogens fisksoppa – Basilika, oliver, fänkål, vitlök, krutonger.
Hamburgare – Silverlök, saltgurka, ost, romansallad, färskost, pommes frites.
Caesarsallad – Kyckling, romansallad, caesardressing, krutonger, bacon, parmesan.

Håll koll på deras sociala medier @malarkrogen för nya rätter och andra nyheter som kan dyka upp.

 Adress: Mälarkrogen Västerås hittar du på Lögarängsvägen 5.

Öppettider:
Måndag – torsdag: 12:00 – 16:00
Fredag: 11:00 – 20:00
Lördag: 12:00 – 20:00
Söndag: 12:00 – 16:00

Mälarkrogen
Mälarkrogen Västerås
Mälaren
internationell mat