GÅ TILLBAKA

GUIDE: Asiatisk buffé i Västerås

2 år sedan
GUIDE: Asiatisk buffé i Västerås

Detta är en guide där vi listar olika verksamheter. För att säkerställa att verksamheterna har öppet, hänvisar vi till deras egna hemsidor och sociala medier.


GUIDE:
Asiatisk buffé i Västerås.
Längtar du efter en lunch som kan ge lite extra hetta till veckostarten? Guestro har guiden för dig!  Vi listar asiatisk buffé i Västerås där du kan passa på att unna dig extra mycket av det goda. Ta med vännen eller kollegan för både klassiska och kreativa lunchbuffér som passar både plånbok och smakpreferenser!

Choys Garden

Choys Garden har en rejäl lunchbuffé med bland annat 14 varmrätter. Utöver dessa rätter finns sushi, sallad och frukt. Även kaffe och friterad banan med glass ingår i buffén.

Adress: Smedjegatan 2

Rosegarden 

På Rosegardens lunchbuffé serveras både sushi och  Dim Sum samt populära varmrätter med inspiration från Thailand, Kina och Vietnam. Kaffe, te och friterad banan finns även till efterrätt!

Adress: Köpmangatan 12

Chili Wok Erikslund

Oavsett vad du är sugen på att äta kan du räkna med en varierande meny till asiatisk buffé i Västerås här på Chili Wok Erikslund. Med inspiration från Sydostasien skapas en symfoni av smaker till denna buffé. Smaka deras populära kyckling i bönsås eller vegetariska vårrullar och räkchips.

Adress: Krankroksgatan 17

Restaurant Hong Kong

I centrala Västerås hittar du Restaurant Hong Kong som erbjuder en buffé med åtta olika rätter, sushi, sallad och soppa.

Adress: Stora Gatan 41

Finns inte din verksamhet med på listan? Kontakta oss på [email protected] så lägger vi till din verksamhet i denna guide. Märk mailet med “Asiatisk buffé – Västerås”.

Lunch
Choy's garden
Asiatisk buffé i Västerås
lunchguide
Choys Garden Västerås
Rosegarden
Rosegarden Västerås
Chili Wok Erikslund
Chili Wok Erikslund Västerås
Restaurant Hong Kong
Restaurant Hong Kong Västerås