GÅ TILLBAKA

Västerås: Italienska och spanska smårätter

ett år sedan
Västerås: Italienska och spanska smårätter

Foto @pinchosvasteras/instagram.

Vill du lyxa till lunchen mitt i veckan och gärna prova på flera smaker under samma besök? Då ska du beställa smårätter med smaker från Italien eller Spanien! Guestro guidar dig till vart du hittar spuntini och tapas i Västerås!

Pinchos

På Pinchos i Västerås kan du äta både hamburgare, plankstek och sushi, allt under samma måltid! Ett av Pinchos slagord är ”ingen gillar allt, men alla gillar något”. Det är också utifrån denna devis som menyn är skapad. Rätterna kommer från hela världens kök och serveras i tapasformat. Restaurangupplevelsen i sig är också helt unik – du bokar bord och beställer mat och dryck genom en app i mobilen.

@pinchosvasteras/instagram.

Hermanas

Hermanas är Västerås alldeles egna bodega som drivs av systrarna Niva med inspiration från deras resor i Karibien, Mexico och Sydamerika.

@hermanasvasteras/instagram.

 

Adress

Smedjegatan 2, 722 13 Västerås

OFFICERSHUSET

Limone är en italiensk restaurang, centralt belägen i romantisk miljö, i ett av Västerås vackra sekelskifteshus. Den generösa takhöjden och de stora fönstren bidrar till en luftig och behaglig miljö för både lunch- och middagsgäster. Limone har serverat god italiensk mat till både nya och trogna gäster sedan 1996. Rekommenderas av White Guide.

Lunch Västerås
Prova italienska smårätter, Spuntini, på Limone i Officershuset!
Lunch västerås
Pinchos Västerås
Hermanas
Limone Västerås
Tapas Västerås
Officershuset Limone
Spuntini Västerås