Kopparlundens Bageri har många bullar i luften – smaka dessa brödsorter!
KOPPARLUNDENS BAGERI I VÄSTERÅS
Lyxa till vardagen och helgen med nybakat bröd från Kopparlundens Bageri. De har stor fokus på hantverksmässigt bakat bröd där allt görs från grunden och är anledningen till varför de är så populära i Västerås. Vi tipsar om fem brödsorter med olika karaktär som passar perfekt till helgfrukosten likväl vardagsmiddagen.
1. Tre frön i ett och samma bröd
Det första av många uppskattade brödsorter på Kopparlundens Bageri som Guestro presenterar är deras råg- och surdegsbröd med tre sorters frön. De frön som som bakats in i degen är solrosfrön, sesamfrön samt linfrön.
2. Levain
Levainbröd är en fransk tolkning av surdegsbröd. Just detta bröd är en av deras mest populära bröd.
3. Surdegsbaguette
Surdegsbaguetten är ett populärt bröd som finns i ett antal varianter. Smaka baguetten på enbart surdegs eller i kombination med vallmo- eller sesamfrön.
4. Dinkelbröd
Dinkel är rikt på fosfor, vitamin B3 och innehåller sex gånger mer magnesium än vanligt vete, enligt Aftonbladet. Just detta dinkelbröd har Kopparlundens Bageri bakat med metoden långjäsning.
5. Surdegsbröd
En klassiker på Kopparlundens Bageri är deras surdegsbröd. Deras surdegsbröd är inte bara väldigt smakrikt, det är dessutom vackert dekorerat med snygga snitt.
Besök Kopparlundens Bageri redan idag!
Adress:
Kopparlundsvägen 7, 721 30 Västerås.