GÅ TILLBAKA

Dags för konferens? Guestro har rekommendationerna för dig!

2 år sedan
Dags för konferens? Guestro har rekommendationerna för dig!

Hösten är igång vilket innebär att vi är tillbaka på jobbet redo för nya utmaningar. Ett perfekt sätt att starta hösten på är att samla ditt team av kollegor på en härlig kick-off eller konferens. Är du på jakt efter att ha din konferens i en restaurang eller på ett hotell? Kanske både och? Eller varför inte ett slott? Guestro har sammanställt några platser av stor variation så du garanterat hittar din plats med pricken över i:et!

Konferens på restaurang

Djäknebergets restaurang

@djaknebergetsrestaurang, Instagram.

Adress: Djäknebergsgatan 10, 724 61 Västerås
Kontakt: 020-134 880 eller [email protected]

På Djäknebergets restaurang kan du abonnera hela eller delar av restaurangen. Menyn är säsongsanpassad så smakerna varierar beroende på säsongens råvaror. Restaurangen ligger mitt i en vacker naturpark med möjligheter till dansbana, bangolf med mera.

Kajplats 9

@kajplats9, Instagram

Adress: Sjötullsgatan 2, 722 10 Västerås
Kontakt: 021-36 038 80 eller [email protected]
Kapacitet: 90 personer ståendes
Teknik: wifi, projektor, mikrofon & musikutrustning

På Kajplats 9 kan du abonnera en hel våning för din konferens och bara gå en trappa ner till restaurangen under. Här serveras havets läckerheter efter årstidernas växlingar, men också säsongsanpassade kötträtter och husmansklassiker.

Konferens på hotell

Scandic Västerås

Adress: Pilgatan 33, 721 30 Västerås
Kontakt: +46 21 495 58 14 eller [email protected]
Kapacitet: 8-121 personer
Teknik: Wifi, LCD-projektor & grundutrustning

På Scandic Västerås kan du välja bland sju möteslokaler för både mindre och större grupper att ha konferensen på! Här erbjuds skräddarsydda konferenspaket enligt era önskemål. På hotellet finns möjlighet att besöka både bar och restaurang som serverar allt från svenska klassiker till internationella rätter.

The Steam hotel

@steamhotel, Instagram

Adress: Ångkraftsvägen 14, 721 31 Västerås
Kontakt: 021-475 99 00 eller [email protected]
Kapacitet: 2-550 personer
Teknik: Grundutrustning i alla lokaler. En del lokaler har dock utökad teknik.

The Steam hotel är det omvandlade ångkraftverket vid Mälaren som idag är kulturmärkt. Här kan du ha en konferens för uppemot 550 personer! På hotellet finns alltifrån inom- och utomhuspool, restauranger och även en vinterträdgård.

Konferens på gott och blandat

Västerås slott

Adress: 722 11 Västerås
Kontakt: 070-766 96 04 eller [email protected]
Kapacitet: 10-200 personer

På Västerås slott kan du ha din konferens i riktig kunglig anda, för det sägs att det här var en av Gustav Vasas favoritslott! I rikssalen finns det möjlighet att ha mindre som större grupper där personalen ordnar efter era behov, men även andra salar finns tillgängliga för mindre grupper. Här kan du äta närproducerad mat och besöka slottets utställning!

Schenströmska herrgård

Adress: Schenströms väg 1, 730 60 Ramnäs
Kontakt: 0220-50 09 50 eller [email protected]
Kapacitet: upp till 450 personer
Teknik: Wifi, storbilds-TV, PC, projektor, ljudanläggning, whiteboard.

Strax utanför Västerås kan du på Schenströmska herrgård få både färdiga och behovsanpassade konferenspaket. Här finns möjlighet att hålla till inomhus i klassiskt mötesrum, sällskapsrum med brasa eller också på filtar i herrgårdens stora gräsmatta! På Schenströmska serveras mat inspirerad av svenska traditioner utifrån säsongens bästa råvaror.