GÅ TILLBAKA

Karma Café i Västerås: En pärla för frukostälskare

en månad sedan
Karma Café i Västerås: En  pärla för frukostälskare

Mitt i Västerås, på samma plats där ”Hörnet Västerås” fanns, hittar du nu Karma Café – en plats där du kan njuta av en utsökt frukost och andra delikatesser i en hemtrevlig miljö. Verksamheten har nya ägare som har ett helt nytt fokus!

En frukost för alla smaker på Karma Café

Karma Café erbjuder en varierad frukostmeny som passar alla smaker. Här hittar du nybakat bröd, fräscha sallader och mättande smörgåsar, ofta tillagade med ekologiska och närproducerade ingredienser från bland annat Björklunds kafferosteri, Carlströms och Mälardalens frukt och grönt.

Kaffet på Karma Café

Karma Café är också känt för sitt utsökta kaffe. Kaffet bryggs på noggrant utvalda bönor från ett av regionens bästa rosterier, vilket ger varje kopp en rik och fyllig smak.

Hållbarhet i fokus på Karma Café

Karma Café tar hållbarhet på allvar. De strävar efter att minimera sitt miljöavtryck genom att använda återvinningsbara förpackningar och minska matsvinnet. Många av råvarorna är lokalt producerade, vilket inte bara stödjer lokala bönder utan också minskar transportutsläppen. Det är skönt att veta att varje måltid du äter här också gör gott för planeten.

Ambitionen framöver är att kunna erbjuda allt på menyn som glutenfritt!

En historisk plats med Nytt Liv

På samma plats där ”Hörnet Västerås” tidigare drev café, har Karma Café skapat en ny och fräsch upplevelse utan att förlora den hemtrevliga känslan. Inredningen är modern men ändå mysig, vilket skapar en inbjudande atmosfär för alla besökare. Det är en plats där tradition möter innovation, och det är något som märks i både mat och service.

Catering, fest & take-away

Gott kaffe eller en långlunch är inte det enda som erbjuds på Karma Café. Stora delar av menyn kan även beställas som take-away via någon av de populära leveransapparna, man erbjuder även olika typer av cateringalternativ så som charkbrickor, smörgåstårtor och riktigt goda romanastyle sandwiches.

Vi tycker verkligen att Karma Café är värt ett besök. Besök deras hemsida för mer information och upptäck deras fantastiska utbud: Karma Café.

Lunch västerås
hörnet västerås
frukost
Karma Cafe