GÅ TILLBAKA

Kajplats 9: Den populära brunchen du inte vill missa!

2 år sedan
Kajplats 9: Den populära brunchen du inte vill missa!

Det klassiska brasseriet Kajplats 9 har en fantastisk brunchbuffé på söndagar som du inte vill missa. Det finns något för alla, stora som små, att njuta av. Det är ett traditionellt bufféupplägg som erbjuder kallt och chark, skaldjur, varma rätter och dessert. Förläng helgen ett par timmar och förgyll veckans sista dag med en brunchvistelse på Kajplats 9. Nedan listar vi vad för läckra rätter du kan hitta på brunchen och hur du bokar ditt bord.

Kallt och chark – den perfekta starten på brunchen 

Kajplats 9 brunch
Ett upplägg som är en fröjd för ögat och smaklökarna.

Starta buffén med kalla rätter och chark. Det finns bland annat gubbröra, olika sorters sill, tullkammarröra, västerbottenost, sikromskanapeér och laxkanapeér. Det finns även härliga räkcocktails, råbiff och olika bröd som du kan äta till den varma soppan. 

Himlen för skaldjursälskaren

Kajplats 9 brunch
Foton från @kajplats9 på Instagram.

För dig som älskar skaldjur erbjuds det ostron med klassiska tillbehör, gratinerade fockefeller ostron och vid tillgång havskräftor, räkor och krabbklor. 

Varma rätterna – brunchklassiker á la Kajplats 9 

Kajplats 9 brunch
Njut av en läcker ägg Benedict och sliders.

De varma rätterna är klassiker á la Kajplats 9. Du hittar bland annat deras berömda fiskgryta, köttbullar med gräddsås, revbensspjäll, grönsaksfrittata, rostade grönsaker och andra godsaker. Ett måste till brunchen är såklart ägg Benedict och sliders!

Dessertbordet du inte vill missa! 

Kajplats 9 brunch

Det bästa sättet att avsluta brunchen, och alla andra måltider för den delen, är självklart med dessert. Här finns något för alla smaker, åldrar och preferenser. Du hittar allt från mini brulée till chokladbollar och cupcakes. Och vad vore en brunch utan klassiska våfflor? Detta och lite till hittar du på Kajplats 9s brunch. 

Kajplats 9s brunch fast hemma!

 

Kajplats 9 brunch
Foto: @martinloving på Instagram.
Kajplats 9
Kajplats 9 Västerås
Brunch
Brunch Västerås
söndagsbrunch