GÅ TILLBAKA

Kajens Café: Menyn du inte vill missa

ett år sedan
Kajens Café: Menyn du inte vill missa

Kajens Café är ett levande café som bjuder in till en varm miljö med utsikt över Mälaren. Hit är stora som små välkomna och du hittar även en meny med ett stort utbud där bland annat blomkålspizza, fräscha sallader och barnanpassade rätter finns.

Gourmetpizzor och charkbrickor!

Om somrarna älskar västeråsarna att äta  glass på Kajens Café och njuta av den svårslagna utsikten över Mälaren. Om vintrarna föredras det dock att komma in i värmen och bland annat beställa deras uppskattade pizzor, med både klassiker på menyn men även den uppskattade blomkålspizzan!

Kajens Café erbjuder även gourmetpizzor, där gott helt enkelt blivit godare! På menyn hittar man nu pizzor med halloumi, prosciutto och chevré, chorizo och den vegetariska med aubergine, zucchini och paprika samt många fler.

En annan populär rätt är deras rika charkbricka som är perfekt att dela på och verkligen låter smaklökarna få sig en varierande smakupplevelse.

Italienska bakelser och fullständiga rättigheter

De italienska bakelserna Cannoli, som ursprungligen härstammar från Sicilien, finns att välja till efterrätt eller fika bland många andra klassiker. Kajens Café har även fullständiga rättigheter och serverar nu drycker såsom flasköl, cider, vin och alkoholfritt öl.

Adress:

Tullplatsen 1, 722 10 Västerås

Kajens Café
Kajens Café Västerås
Cannoli
Gourmetpizza
Fullständiga rättigheter