GÅ TILLBAKA

Hit ska du gå på Alla hjärtans dag i Västerås

ett år sedan
Hit ska du gå på Alla hjärtans dag i Västerås

Hit ska du gå på Alla hjärtans dag i Västerås.


Att gå ut och äta på restaurang är ett av de tre vanligaste sätten att uppmärksamma  Alla hjärtans dag på, enligt Svensk Handel. Guestro presenterar därför restauranger och caféer i Västerås, men också några andra erbjudanden inför firandet av Alla hjärtans dag i Västerås.

Kajplats 9

Välkomna till Alla hjärtans dag firande på Västerås populära brasserie med stor inriktning på fisk och skaldjur. Inför denna dag har man tagit fram en trerätters meny med bland annat klassisk toast skagen, fisk- eller köttalternativ till huvudrätt och pistageinspirerade efterrätter. En komplett trerätters bestående av vegetariska alternativ finns självklart på menyn.

Adress

Sjötullsgatan 2, 722 10 Västerås.

Di Spagna

Under Alla hjärtans dag på Di Spagna kan du förutom den klassiska planksteken, utsökta pizzorna, perfekta pastan eller färska fisk- och skaldjur även beställa en charkbricka att dela med någon du håller kär.

Boka bord via hemsidan.

Adress

Vasagatan 26A, 722 15 Västerås.

Djäknebergets Restaurang

På Djäknebergets restaurang hittar du en av Västerås mest praktfulla utsikter, nämligen en panoramautsikt över staden. Här har man specialiserat sig på klassisk husmanskost anpassad efter säsongens smaker.

Boka bord på 021-134 880.

Adress

Djäknebergsgatan 10, 724 61 Västerås.

Global living

Interiörskonditori och schweizeri i ett, det är Global Living! Här kan du hitta en varierande meny med bland annat vegansk och vegetarisk mat eller avnjuta deras populära patisseriebricka bestående av hela sex tårtbitar. Människans bästa vän, vovven, är också välkommen!

 

Adress

Smedjegatan 13, 722 13 Västerås.

NOM

Om NOM får uttrycka det själva handlar livet om att dela på glädje och sorg, men framför allt kött. Ta med din allra bästa vän och fira kärlekens dag över en utsökt mixtallrik på NOM. Säkra er plats genom att boka ert bord inför Alla hjärtans dag senast 24 h innan via hemsidan.

Adress

Stora Gatan 42, 722 12 Västerås.

Nya Hattfabriken

Efter en inspirationsresa till New York såg Frankgruppen det vara en självklarhet att skapa en restaurang som för tankarna till ett amerikanskt-franskt bistro. Resultatet har bland annat lett till flera omnämnanden i White Guide.

InförAlla hjärtans dag bokar ni ert bord via hemsidan eller genom att ringa 021-13 65 00.

Adress

Slottsgatan 8, 722 11 Västerås.

FRANK

För er som känner er äventyrliga inför Alla hjärtans dag rekommenderar vi att anta FRANKs utmaning enligt nedan. Frank rules är en fyrarätters meny som förblir en hemlighet fram till själva serveringen. Bestäm er för kött, fisk eller vegetariskt på tallriken och resten är upp till kocken!

Boka ert bord via hemsidan eller ring på 021-13 65 00.

Adress

Stora Torget 3, 722 15 Västerås

Agrill

Välkomna in till 1920-talet där sammet och jazz får ta plats! På Agrill serveras främst och bäst kött från deras köttkollsgrill, men självklart hittar du både fisk och vegetariska alternativ på menyn. Beställ från a la carte-menyn. Ett tredje alternativ är dessutom deras populära Agrills Mixed Grill som serveras på en bordsgrill, perfekt för två personer att dela på!

Adress

Mälargatan 6D, 722 10 Västerås

Bistro Gränden

På Bistro Gränden serveras kött- och fiskrätter i både smårätter och stora rätter. Du väljer själv om du vill ha mindre av något till förrätt eller större av något annat till huvudrätt!

Vill du fira Alla hjärtans dag på Bistro Grändens bokar du bord via hemsidan.

Adress

Smedjegatan 7, 722 13 Västerås

Boca

För er som önskar gå ut och äta en god middag, men samtidigt behålla lite av hemmakänslan är Boca rätt ställe att gå till! Miljön påminner om ett större vardagsrum som inger en avslappnande känsla och maten består av både grill och tapas. Boka ert bord via 021-129 190.

Adress

Stora Gatan 36, 722 12 Västerås

Brasserie Stadsparken

Här finns ett stort utbud av allt från smårätter till desserter och självklart allt däremellan. Boka ert bord via hemsidan och avnjut en härlig miljö i denna modern kvarterskrog.

Adress

Stora Gatan 35, 722 12 Västerås

Grekiska kolgrillsbaren

På Grekiska kolgrillsbaren serveras väl utvalt kött tillverkat på grillen över äkta kol, precis som på gammaldags grekiskt vis! Välj bland kolgrillad souvlaki, gyros, moussaka och mycket mer. Ta med vänner eller familj och fira Alla hjärtans dag i grekisk anda.

Adress

Kopparbergsvägen 27, 722 13 Västerås

Hermanas

Hermanas är Västerås alldeles egna bodega som drivs av systrarna Niva med inspiration från deras resor i Karibien, Mexico och Sydamerika. Kom in och fira Alla hjärtans dag med tapas och nya desserter på menyn!

Adress

Smedjegatan 2, 722 13 Västerås

Hotel Plaza

Fira Alla hjärtans dag på Hotel Plazas a la carterestaurang som genom hela menyn har ett klimatsmart och vegetariskt tänk. Här finns smaker från hela världen, med allt från aptitretare till större middagar. Boka bord via hemsidan.

Adress

Kopparbergsvägen 10, 722 13 Västerås

Indigo

Du som önskar äta spanska tapas kommer garanterat uppskatta Indigos tapas. Här finns både klassiska tapas men också lite udda, om Indigo själva får uttrycka det, men minst lika goda! Boka bord via hemsidan.

Adress

Stora Gatan 45, 722 12 Västerås

 

Laxmi

Kom in till en miljö som påminner om Indien, lyssna till indisk musik och ät framför allt mat kryddad på äkta indiskt vis. Fira Alla hjärtans dag på Laxmi!

Laxmi Västerås

Adress

Snickargatan 1, 722 13 Västerås

 

Nojon Moni

Välkomna in till Nojon Moni som erbjuder Indisk mat från olika delar av landet, från norr till söder. Avnjut vällagad indisk mat gjord på de finaste råvarorna på Nojon Moni denna Alla hjärtans dag.

Adress

Smedjegatan 6, 722 13 Västerås

Limone

Väkomna till detta vackra sekelskifteshus, Officershuset, och njut av en äkta italiensk meny. Miljön andas lugn och romantik, perfekt för Alla hjärtans dag med någon du håller kär. Boka bord via hemsidan.

Adress

Stora Gatan 4, 722 12 Västerås

 

Vinoteket Lothar

Vinoteket Lothar hittas i sekelskifteshuset Officershuset. Här finns stort fokus på väl utvalda viner, närmare ca 350 olika sorter från ca 43 länder! Självklart finns en matmeny passande för vin av ditt val.

Adress

Karlsgatan 4, 722 14 Västerås

 

Pinchos

Pinchos vet att ingen gillar allt, men att alla gillar något. Välj mat bl.a. från Ungern, Spanien eller varför inte Frankrike? Därför är Alla hjärtans dag en bra dag att fira på Pinchos för sällskapet som gillar olika! Boka bord via hemsidan.

Adress

Stora Torget 5, 722 15 Västerås

 

Pråmen

Välkomna att fira Alla hjärtans dag på restaurangen på Mälaren! Avnjut deras Alla hjärtans dag supé med en välkomponerad meny. För de som vill lyxa till det har de en avsmakningsmeny bestående av hela tio rätter! Boka din plats genom hemsidan.

Adress

Färjkajen, kajplats 1-3, 722 10 Västerås

Restaurang Varda

På Restaurang Varda finns en bred meny av det mesta en kan önska sig. Önskar du pärlhöna, oxfilé eller burgare? Det hittar du på deras meny! Boka bord på hemsidan.

Adress

Vasagatan 14, 722 15 Västerås

 

Steam hotel Locavore

Här finns en meny inspirerad från hela världen, men främst från asiatisk matlagning. Konceptet bygger på att servera rätter som man kan dela på, perfekt inför Alla hjärtans dag! För de som vill ha kockarnas bästa tips inför kvällen finns Omakase-menyn. Till den serveras ett par rätter från menyn men också överraskningar av kockarnas val.  Välkomna 18 våningar upp till en restaurang, bar och utsikt – en komplett upplevelse!

Adress

Ångraftsvägen 14, 721 31 Västerås

 

YumYum City och YymYum Hälla

Smak och hetta är vad ni hittar på menyn på YumYum City och YumYum Hälla. Med färska varor i tillverkas och serveras allt från dumplings till vårrullar. Kom in för ett Alla hjärtans dag firande med genuina asiatiska smaker.

Adress

Smedjegatan 5, 722 13 Västerås och Kranbyggargatan 1, 721 34 Västerås

Royale

För er som vill kombinera middag med fest kan vi med glädje meddela turen vara på er sida. I år infaller nämligen Alla hjärtans dag på Royales schlager- och dansbandstorsdag! Börja med en middag på kött, fisk eller vegetariskt och slå sedan klackarna i taket på dansgolvet. Samla ihop ditt partygäng och boka ert bord via hemsidan eller på 021-141495.

Adress

1, Stora Torget, 722 15 Västerås.

 

Kajplats 9
Bianchi Café & Cycles
Pråmen
Bianchi Café & Cycles Västerås
Vinoteket Lothar
Brasserie Stadsparken
Limone
Restaurang Varda
Pråmen Västerås
Indigo
Agrill Västerås
Royale
Royale Västerås
Pinchos Västerås
Pinchos
YumYum Hälla
Alla Hjärtans Dag
Madame Josephine
Hotel Plaza Västerås
Hermanas
Hermanas Västerås
Global Living Västerås
Nya Hattfabriken Västerås
Kajplats 9 Västerås
Grekiska Kolgrillsbaren Västerås
Djäknebergets restaurang
hotel plaza
Boca
djäknebergets restaurang västerås
The Nutmeg House
Frank VÄsterås
NOM Västerås
Madame Josephine Västerås
indigo västerås
Bondens butik Västerås
Vinoteket Lothar Västerås
NOM Bar och mat
Bistro Gränden. Bistro Gränden Västerås
Boca Västerås
Brasserie Stadsparken Västerås
Jensens bøfhus
Jensens bøfhus Västerås
Laxmi
Laxmi Västerås
Nojon Moni
Nojon Moni Västerås
Limone Västerås
Restaurang Varda Västerås
Steam Hotel Locavore
Steam Hotel Locavore Västerås
YumYum City
Alla hjärtans dag Västerås