GÅ TILLBAKA

Lunch i Västerås – hamburgarna du bara måste prova!

5 år sedan
Lunch i Västerås – hamburgarna du bara måste prova!

LUNCH I VÄSTERÅS
Letar du och kollegorna efter ett härligt lunchställe att äta hamburgare på? Guestro tipsar om några hamburgarställen i Västerås som ni kan besöka redan idag! Välj mellan både kött- och vegetariska alternativ som passar hela sällskapet.

RibHaus

Beläget i Saluhallen Slakteriet finns RibHaus som serverar ärliga och raka hamburgare, enligt Joe Morris som driver RibHaus. Utmärkande för RibHaus är att de är en ”forward-thinking”-restaurang, vilket innebär att de gärna vill och vågar skapa burgare som står ut på ett eller annat sätt. Varje månad har de dessutom ”månadens burgare”. Få med kollegorna och ta reda på vilken som gäller för denna månad redan idag!

Vigårda

Februari 2019 var månaden då Vigårda slog upp dörrarna i Västerås. Och det dröjde inte länge förrän Västeråsarna började besöka den populära kedjan från Stockholm. På Vigårda finns klassisk hamburgare med kött, men även vegetariska alternativ såsom hamburgare med linser och bönor – för sällskapet som gillar olika helt enkelt!

Hamburgeriet

Här tillagas hamburgarna på färsk högrev där man kan välja både färdigkomponerade burgare och skapa egna kombinationer! Den som önskar får välja till egna detaljer och skräddarsy sin alldeles egna burgare.

@hamburgeriet_, Instagram.

Bra Hak Burgers

Med bland annat inspiration från matresor i USA har Bra Hak Burgers lyckats skapa riktigt bra burgare i Västerås.  Bra Hak Burgers serverar kött, fågel och vegetariska alternativ till hamburgare. Smaka till exempel varianten med inspiration från pizzan! Här hittar man även ”Månadens burgare” och har därför varje månad möjligheten att smaka en alldeles särskilt komponerad burgare.

Hamburgare i Västerås
Burgare med inspiration från pizzan på Bra Hak Burgers.
Ribhaus Västerås
Vigårda Västerås
Hamburgerbruket Västerås
Hamburgeriet Västerås
Bra Hak burgers Västerås