GÅ TILLBAKA

Upplev Halloween på Gröna Lund

2 år sedan
Upplev Halloween på Gröna Lund

Tiden på året är kommen då den populära nöjesparken förvandlas till ett lika rysligt och mysigt paradis för hela familjen. Upplev olika attraktioner, skräckhus och läskiga karaktärer på vägen. För den som inte är ett fan av skräck finns det även massa mys och lugn bland pumpor och andra höstiga dekorationer. Nedan listar vi vad du kan uppleva under ditt besök.

Skräckparaden för våghalsen

När tiden är kommen tågar skräckparaden in med läskiga karaktärer och väsen in i parken. Varje dag gör de entré på dagen (14.00) och på kvällen (18.00). Det sägs att även den modige bör göra sig förberedd för vad som komma skall när skräckparaden intar parken…

Gröna Lund Halloween
@gronalund, Instagram.

Skräckhus och attraktioner i ny förklädnad

Välj bland dina favoritattraktioner som fått ny, läskig förklädnad under Halloween. Dessutom finns det fem skräckhus att våga ta sig an.

Mys för hela familjen

Gröna Lund Halloween
@gronalund, Instagram.

Lilla Området erbjuder en Halloween-idyll bland pumpor, spindelnät, häxor och härlig fika. Det lilla området är anpassat för den som inte riktigt känner behovet av skräcken Halloween medför, utan erbjuder en lugnare och mysigare atmosfär.

Det krävs förbokning för att uppleva Halloween på Gröna Lund så se till att boka din biljett på gronalund.com/halloween.

gröna lund
halloween gröna lund
gröna lund stockholm
nöjespark halloween
stockholm halloween