GÅ TILLBAKA

GUIDE: Indiskt i Västerås

2 år sedan
GUIDE: Indiskt i Västerås

Detta är en guide där vi listar olika verksamheter. För att säkerställa att verksamheterna har öppet, hänvisar vi till deras egna hemsidor och sociala medier.

I indisk mat samsas kryddiga vegetariska grytor med mustiga kötträtter, och den söta chutneyn är ett lika gott tillbehör som yoghurtsåsen raita. Vindaloo, tikka masala, korma och tandoori är några smaker från Indien som slagit rot i Sverige. Är du sugen på riktigt god indisk mat? Guestro listar den kompletta guiden med de bästa restaurangerna för indiskt i Västerås!

*Guiden uppdateras kontinuerligt.

Nojon Moni

Nojon moni som betyder ögonsten innebär inte bara en fröjd för ögat utan även för övriga sinnen, sägs det på restaurangen. Maträtterna härstammar från olika delar av Indien från norr till söder vilket ger ett brett utbud av variation och möjlighet till många olika smakupplevelser. Här kan du få en riktigt smakrik måltid med indiskt i Västerås!

Adress: Smedjegatan 6, 722 13 Västerås

Laxmi

Laxmi var den första indiska restaurangen i Västerås, och de erbjuder traditionell indisk mat med nyttiga kryddor och färska råvaror. Restaurangen ligger mitt i Västerås centrum, men tanken med Laxmi är att du reser genom Indien när du äter där.


Adress: 
Snickargatan 1, Västerås.

Sagar

Indisk mat i Västerås att uppleva ute på Bäckby hos Sagar som drivs av Mahmood Ul Hassan och Waqar Rana. Detta koncept finns också i Enköping.

Adress: Gjutjärnsgatan 2a, Västerås

Mirchis Västerås

På Stafflivägen 23 finner vi Mirchis autentiska hemlagade indiska mat. Varje söndag publiceras en ny meny för veckan. Det gör att det alltid finns något nytt och spännande att prova! Det unika med Mirchis är att maten lagas i hemmamiljö, och allt sker via avhämtning och take-away. Take-away och hemleverans ordnas på fredagar, och din beställning för du enkelt via Facebook eller telefon: 0737235267.

Adress: Stafflivägen 23, Västerås.

Flavours Kitchen

Upplev autentiska smaker från Indien. Flavours Kitchen erbjuder matupplevelser av hög kvalité och smaker du sent kommer glömma. Restaurangen ligger i Saluhallen Slakteriet i Västerås.

Adress: Slakterigatan 10, Västerås

Finns inte din verksamhet med på listan? Kontakta oss på [email protected] så lägger vi till din verksamhet i denna guide. Märk mailet med “Indiskt – Västerås”.

Mer tips från oss på Guestro 

Vill du ha fler tips? Spana in vår stora lunchguide här.

 

Laxmi
Nojon Moni
indiskt
Indiskt Västerås
sagar
Flavours kitchen