GÅ TILLBAKA

GUIDE: Upplev fotbolls EM på restaurang

3 år sedan
GUIDE: Upplev fotbolls EM på restaurang

Detta är en guide där vi listar olika verksamheter. För att säkerställa att verksamheterna har öppet, hänvisar vi till deras egna hemsidor och sociala medier.

Sommarens stora event är runt hörnet – nämligen fotbolls EM! Oavsett om man är ett fan av sporten eller inte så blir det otrolig stämning och givetvis måste vi heja fram vårt älskade Sverige så gott vi kan från världens alla hörn. Invigningen och den första matchen drar igång den 11 juni och Sverige spelar sin första match den 14 juni mot den starka fotbollsnationen Spanien. Det är med oerhörd spänning vi ser fram emot detta event och därför listar vi restauranger, pubar och caféer i denna guide som erbjuder EM på plats bland läcker mat och dryck.

AGRILL

Kajbaren på Agrill berättar stolt via deras sociala medier att de kommer erbjuda två storbildsskärmar där vi tillsammans ska heja fram Sverige till vinst. Mer info kommer framöver via deras sociala medier.

Fotbolls EM Västerås

O’LEARYS

Givetvis erbjuder den populära sportbaren O’Learys fotbolls EM. Läcker mat i vanlig ordning och passande dryck. Den perfekta sportupplevelsen!

Fotbolls EM Västerås

BRASSERIE STADSPARKEN 

Upplev EM på storbildsskärmar hos Brasserie Stadsparken både på terassen och inomhus.  Boka bord på www.brasseriestadsparken.se.

THE BISHOPS ARMS

Givetvis kommer du kunna följa EM hos Bishops arms. Håll utkik på deras sociala medier för mer info.

FRÖSÅKER ANNO 1800

Hos Frösåker Anno 1800 kan du följa EM på storbild.

MUNGASJÖNS KIOSK & SERVERING 

EM Västerås

Mungasjöns Kiosk & Servering visar Sveriges matcher. Mungasjöns Kiosk & Servering hittar ni i Munga, ca 2mil norr om västerås, vid avfart Haraker. En mysig upplevelse utanför storstaden.

Nu hejar vi fram våra Svenska hjältar och skapar den blågula väggen runt om i Västerås!

Kontakta oss på  så lägger vi till din verksamhet om den inte finns med på listan.  

Brasserie Stadsparken
Bishops arms
Fotbolls EM
svenska landslaget
EM 2021
frösåker anno 1800
Mungasjöns kiosk & servering