GÅ TILLBAKA

De serverar Hallstahammars bästa pizzor

7 månader sedan
De serverar Hallstahammars bästa pizzor

Leone Deli: Hallstahammars Bästa Pizzeria (Om gästerna får bestämma)

I hjärtat av Hallstahammar ligger Leone Deli, en pizzeria som snabbt har blivit känd för att erbjuda något lite annorlunda. Med en mysig atmosfär och en meny som lockar både lokalbefolkningen och besökare från närliggande orter står Leone Deli ut som en toppdestination för pizzaälskare. Gör man lite efterforskning på nätet så ser man snabbt att Leone Deli får toppbetyg från gästerna. Gästerna nämner att deras pizza (både flatbread och klassisk) är fantastisk (som en gäst formulerade sig), men man ger även högt betyg till pastan, kebaben, salladerna, ja, att det mesta på menyn får fina komplimanger!

Utmärkta Omdömen på Google

Imponerande betyg – Just nu Hallstahammars högsta betyg bland alla restauranger

Leone Delis rykte för kvalitet och service är tydligt när man ser på deras Google-omdömen. Kunder prisar inte bara de läckra pizzorna utan också den vänliga servicen och den inbjudande atmosfären. Många recensioner betonar hur Leone Deli lyckas kombinera traditionella recept med en modern twist, vilket resulterar i unika och minnesvärda smakupplevelser.

”Vi vill höja ribban till en helt ny nivå, vi vill förändra synen som många har på pizzerior. Tillsammans med våra fantastiska gäster vill vi sätta Hallstahammar på kartan.”Bröderna Aslan

Leone Delis Margherita

Oavsett om du är ute efter en klassisk Margherita eller något mer äventyrligt, har Leone Deli något att erbjuda. Deras pizzor, bakade till perfektion med färska ingredienser, speglar en passion för matlagning. Tar men en titt på deras meny så finns det verkligen något för alla.

En lokal favorit i Hallstahammar

Vi frågade några gäster varför de väljer just Leone Deli framför de andra alternativen på orten. Väldigt snabbt blir det tydligt att bra mat i kombination med personalens varma inställning gör att det känns annorlunda. Många påpekar också att upplevelsen känns som en trendig bistro med tanke på utbudet fast med normala priser.

Leone Delis Kebabtallrik

Leone Deli verkar ha en stark lokal förankring, personalen kan förnamnet på nästan varje gäst som kom genom dörren när vi var där, imponerande! Man sponsrar även det lokala föreningslivet i Hallstahammar, vilket bröderna stolt nämner flera gånger under vårt besök.

Hemligheten bakom framgången

När vi frågar bröderna vad hemligheten bakom deras framgång är så svarar de med en ödmjuk ton att de verkligen älskar sitt jobb och att de haft turen att ha så fina gäster. Vi fick inte riktigt svar på vår fråga, men bröderna verkar göra det mesta rätt, gästerna verkar tycka det iallafall.

Tar vi en titt på deras sociala medier så är det tydligt att catering och olika större beställningar från lokala företag och verksamheter hjälper till att sprida budskapet till en större målgrupp. Bröderna berättar att de ofta får både bokningar och förfrågningar från hela länet, något de verkar lite extra stolta över.

pasta
Hallstahammar
kebab
pizza
Leone Deli